Здравейте имам фиат сиеченто абарт 1.1 спортинг. Искам да попитам по компетентните от мен какви варианти имам да направя колата бърза.Преди няколко седмици видях едно същото фиатче черно как минава покрай мен се едно съм спрял.Надявам се има хора които ще ме насочат и ще ми помогнат?Благодаря :
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Seicento Abarth 1.1- Варианти за тунинг?!
Collapse
X
-
Re: Fiat Siecento Abarth 1.1- Варианти за тунинг?!
byby написа:Здравейте имам фиат сиеченто абарт 1.1 спортинг. Искам да попитам по компетентните от мен какви варианти имам да направя колата бърза.Преди няколко седмици видях едно същото фиатче черно как минава покрай мен се едно съм спрял.Надявам се има хора които ще ме насочат и ще ми помогнат?Благодаря :FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
-
byby написа:Колега ако може да ме ориентираш като цени как вървят тези процедури ?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:чип-тунинг,полиране на колектори,генерация,спортен филтър..Имаше едно червено Чинкуеченто с бели джанти ОZ тук в Пловдив и с тази конфигарация беше около 100 и нещо коня , което смятам , че е добре за автомобил с тези размери...
Коментар
-
biser_as написа:Tqnkata написа:чип-тунинг,полиране на колектори,генерация,спортен филтър..Имаше едно червено Чинкуеченто с бели джанти ОZ тук в Пловдив и с тази конфигарация беше около 100 и нещо коня , което смятам , че е добре за автомобил с тези размери...Power Under Pressure
Коментар
-
Re: Fiat Seicento Abarth 1.1- Варианти за тунинг?!
byby написа:Здравейте имам фиат сиеченто абарт 1.1 спортинг. Искам да попитам по компетентните от мен какви варианти имам да направя колата бърза.Преди няколко седмици видях едно същото фиатче черно как минава покрай мен се едно съм спрял.Надявам се има хора които ще ме насочат и ще ми помогнат?Благодаря :
Коментар
-
biser_as написа:Tqnkata написа:чип-тунинг,полиране на колектори,генерация,спортен филтър..Имаше едно червено Чинкуеченто с бели джанти ОZ тук в Пловдив и с тази конфигарация беше около 100 и нещо коня , което смятам , че е добре за автомобил с тези размери...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Re: Fiat Seicento Abarth 1.1- Варианти за тунинг?!
borisov написа:byby написа:Здравейте имам фиат сиеченто абарт 1.1 спортинг. Искам да попитам по компетентните от мен какви варианти имам да направя колата бърза.Преди няколко седмици видях едно същото фиатче черно как минава покрай мен се едно съм спрял.Надявам се има хора които ще ме насочат и ще ми помогнат?Благодаря :
Коментар
-
Tqnkata написа:да запали една свещичка в църквата и с една молитва може да стане , знае ли се?
Коментар
-
вариант 1 http://www.fiatforum.com/cinquecento...вариант 2http://www.guy-croft.com/viewtopic.php?f=4&t=2170ето тука има малко инфоhttp://www.sportingfiatsclub.com/mod...to.aspсамо парички да имаш сичко ставаalfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
biser_as написа:Tqnkata написа:да запали една свещичка в църквата и с една молитва може да стане , знае ли се?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар