Някой да предложи нещо на български че съм скаран с езиците
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Seicento Abarth 1.1- Варианти за тунинг?!
Collapse
X
-
re
аз имах чинкуеценто 1.1, има нещата коита за сравнително малко пари може да се направи примерно дросел от 1.2 8в 75 коня пунто и неговия разп. вал, махаш катализатора, и едно спортно филтърче със студен въздух и да ти кажа бая се отпушва. има варианти и за турбо и то дости добри ама там парите са повече.Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++
Коментар
-
Re: re
riot написа:аз имах чинкуеценто 1.1, има нещата коита за сравнително малко пари може да се направи примерно дросел от 1.2 8в 75 коня пунто и неговия разп. вал, махаш катализатора, и едно спортно филтърче със студен въздух и да ти кажа бая се отпушва. има варианти и за турбо и то дости добри ама там парите са повече.
Коментар
-
и аз преди време се замислях за същата процедура четох в някакъв англииски сайт човечеца само от изброените работи беше вдигнал 25 магарета но той не спрял до там ами налял маса пари за краен резултат 100 и малко не помня точно колко бяха вече та сам си решаваш дали да дадеш 200-300лв за 20 коня от гореHaters Gonna Hate
Коментар
-
аз пък мога да предложа следното... двигател от пунто спортинг преди 99г. 86кс. (само двигателя) ск.кутия си пасва. само инсталацията трябва да пооправиш малко. след това слагаш дроселова клапа от фиат браво 1.6 16в има модели със същия фланец... (има отопление ама то няма как да се върже(нее необходимо) свещи Иридиум, права генерация само с крайно гърне проходно. и гарантирам че тази кола ще излети !!! и бензиновата помпа трябва да смениш тоя двигател 1.2 16В в пунмто как си е бие алфа 145 1.4ТС 103к.с и варви на една кола зад браво ХГТ. а ако се монтира на тоя маник неми се мисли какво ще прави ако се побутне малко
Коментар
-
що не помислиш за нещо което ще оправдае труда и средствата например позасилен мотор 1,4 турбо то уно или пунтоhttp://www.youtube.com/watch?v=CGXLZ...DA42956F6B97CB
Коментар
-
quintessenz написа:и аз преди време се замислях за същата процедура четох в някакъв англииски сайт човечеца само от изброените работи беше вдигнал 25 магарета но той не спрял до там ами налял маса пари за краен резултат 100 и малко не помня точно колко бяха вече та сам си решаваш дали да дадеш 200-300лв за 20 коня от гореPower Under Pressure
Коментар
-
ам да кажа примерно... моя двигател стария 1.2 16в от пунтото го продадох за 350лв и беше нагласен от до! портната глава , полирани клапани, дросел, генерация, свещи иридиу, и едни нечовешки кабели и т.н. сега момчето дето го сложи на пунтото си е от доволен пре доволен а той беше с 55коня и ся като наби тоя двигател неможе да ми опише колко е доволен така че и за малко пари и повече ентосиазам може да постигнеш много стига да барнеш оферта пък ако беше на сеиченто незнам незнам
Коментар
-
WhitePower написа:quintessenz написа:и аз преди време се замислях за същата процедура четох в някакъв англииски сайт човечеца само от изброените работи беше вдигнал 25 магарета но той не спрял до там ами налял маса пари за краен резултат 100 и малко не помня точно колко бяха вече та сам си решаваш дали да дадеш 200-300лв за 20 коня от гореHaters Gonna Hate
Коментар
-
aleksi1209 написа:що не помислиш за нещо което ще оправдае труда и средствата например позасилен мотор 1,4 турбо то уно или пунтоhttp://www.youtube.com/watch?v=CGXLZ...DA42956F6B97CB
Коментар
-
Скоро един приятел търсеше такъв двигател и в моргата му казаха около 700-800 лв. заедно със ск.кутия.Ако на това сейченто му сложиш такъв мотор,предполагам ще стане доста забавно,но ще са ти нужни и доста парици.Лично за мене по-добрия вариант е 1.2 16в от пунто.Иначе колицата изглежда мн.добре!
Коментар
-
quintessenz написа:WhitePower написа:quintessenz написа:и аз преди време се замислях за същата процедура четох в някакъв англииски сайт човечеца само от изброените работи беше вдигнал 25 магарета но той не спрял до там ами налял маса пари за краен резултат 100 и малко не помня точно колко бяха вече та сам си решаваш дали да дадеш 200-300лв за 20 коня от гореPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар