здравейте значи нов съм във форума и искам леко да си поиграя с колата само по външен вид значи предна броня,задна броня,и прагове или има ли някакъв начин да се боядисват броните и дъпелнения към тях? кажете някакви мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунтото
Collapse
X
-
И аз съм се интерисувал за боядисването , но се отказах. Първо трябва да се шкурят броните, след което , да се подготвят за боядисване и чак тогава , да се боядисат. Като за начало те съветвам да си вземеш заден сенник и да смениш оранжевите мигачи със бели.Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
tarabas
Ако махнеш това грозно фолио от стъклата и си сложиш едни хубави стопове, без тоя селски спрей колата ще стане супер.
Коментар
-
Само внимавай със затъмняването С това затъмняване един познат го отнесе много здраво...Не стига ,че ще си прави със собствени средства потрошената задница ,но и предницата на ударилата го кола отзад...Катаджията ,като видял затъмнените стопове и директо си му писал акта...И с право...Не знам колко от вас са карали по кола със затъмнени по този начин стопове ,но ако свети слънце отзад ,нищо не се вижда...И все пак при удар колата със затъмнени стопове го отнася или тази със затъмнените мигачи...По-добре си сложи бели мигачи...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар