Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортесиори за преден капак-Типо.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Топчетата стават ли на амортисьорите че малки ми се виждат нещо.Иначе мисля че ще станат.Да вметна че трябва топчетата да излизат точно колкото за амортисьора иначе може да опира амортисьора в калника.
    alfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
    fiat bravo TD100-печката на брата

Коментар

Стават,стават.Премерил съм. И на мен ми се виждаха малки,ама се оказа,че са каквито трябва.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Хоп :D Захващането на калника.Използва се съществуващ отвор:Захващането към капака е посредством държач за кухненски амортесиор.Направен е от мн. тънка ламарина и вече си направих дубликат от по дебела,изглежда по същия начин,но е доста по здраво.Капака седи супер стабилно и съм доволен от резултата.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

супер така е много готино браво !

Коментар

Много готино колега Браво :P Що не взе амортисьорчета от Фиат Купе (те имат оригинално на предния капак и са по-къси) иначе е много готино браво
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

По къси амортесиори няма как да се захванат на калника (според мен) единственото стабилно място според мен е това което аз съм избрал.Пантата на типото е малко тъпа и неможах да я използвам,някък не идваше ъгъла.Доволен съм от резултата все пак.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                Стават,стават.Премерил съм. И на мен ми се виждаха малки,ама се оказа,че са каквито трябва.
                От къде купи приспособленията за захващане на амортисьора?
                liverpool235 написа:
                И аз обмислям същата операция за Бравото,но все още се чудя как да го реализирам..Чакам с нетърпение да видя как се е получило и да се захващам и аз Mr. Green
                На Браво/а става с амортисьори от пета врата на Браво, като се монтират на болт на средата на калника и на пантата на капака.Аз съм си набавил амортисьори и ми остава само да намеря подходящите скрепителни елементи.
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Едно допълнение само към колегата по-горе... на болта на калника ДА, на пантата на капака НЕ ! пробвал съм и нестава... даже имаше и тема някъде из форума за проблема.. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48748&start=30 Просто амортисьора опира в калника там където е пантата на капака и не се затваря... за това решението е една проста планка която да вкарва амортисьора малко по-навътре към ДВГ-то
                  Fiat Brava TD100

Коментар

StefanakiАми тия дето са като планки са от комплект амортесиорче за кухненска вратичка (горен ред).Продават се и отделно.Тези който са като шпилка и отгоре топче са от мебелно краче с височина 18мм.По магазините за мебелен обков ги има.Утре ще покажа снимка на крачето,да видите модела.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Working...
                    X