Топчетата стават ли на амортисьорите че малки ми се виждат нещо.Иначе мисля че ще станат.Да вметна че трябва топчетата да излизат точно колкото за амортисьора иначе може да опира амортисьора в калника.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортесиори за преден капак-Типо.
Collapse
X
-
Хоп :D Захващането на калника.Използва се съществуващ отвор:Захващането към капака е посредством държач за кухненски амортесиор.Направен е от мн. тънка ламарина и вече си направих дубликат от по дебела,изглежда по същия начин,но е доста по здраво.Капака седи супер стабилно и съм доволен от резултата.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Стават,стават.Премерил съм. И на мен ми се виждаха малки,ама се оказа,че са каквито трябва.liverpool235 написа:И аз обмислям същата операция за Бравото,но все още се чудя как да го реализирам..Чакам с нетърпение да видя как се е получило и да се захващам и аз Mr. GreenAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Едно допълнение само към колегата по-горе... на болта на калника ДА, на пантата на капака НЕ ! пробвал съм и нестава... даже имаше и тема някъде из форума за проблема.. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48748&start=30 Просто амортисьора опира в калника там където е пантата на капака и не се затваря... за това решението е една проста планка която да вкарва амортисьора малко по-навътре към ДВГ-тоFiat Brava TD100
Коментар
-
StefanakiАми тия дето са като планки са от комплект амортесиорче за кухненска вратичка (горен ред).Продават се и отделно.Тези който са като шпилка и отгоре топче са от мебелно краче с височина 18мм.По магазините за мебелен обков ги има.Утре ще покажа снимка на крачето,да видите модела.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар