Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tipo Turbo Integrale

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

porosenoq написа:
    Илияне, може ли и от мене един въпрос - Евото по тия снимки във фейсбук има една турбина - тя нова ли е или е старата снимана преди да се сложи ? Мисля, че усещаш на къде ми ходи мисълта :D , aко изобщо има вариант да се сложи на Типото - с други думи - с вграден гейт ли е старата и до колко е добър вариант за Типото?
    На снимките е само новата, за скромните 570 номинални коня, което значи че може да даде доста повече.Стоковата на Гралето е като на Фиат Купе 2.0 16, конкретно старата на това Грале е преправена хибридна с някакво по-голямо компресорно колело, но собственика си я държи, не я продава.
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

Здравейте,мина известно време от последното ми писане тук. Няма особени промени по Типото от последно писаното тук. Колата си е в кажи речи същото състояние, с изключение на няколко вдлъбнатини по предния капак от скорошната градушка, която удари в София. Като изключим външните забележки всичко по колата е ок. Все по рядко намирам време и средства обаче за да го изкарам на разходка, времената се промениха, а също и голяма част от приоритетите ми. За съжаление идва време да се разделим със звяра Пускам първо тук тази информация, с цел ако някой съфорумец, запознат с колата има интерес - да има предимство и възможност да се възползва. Например Стоил, от който закупихме Типото в първоначалния му почти стоков вид - ме помоли още на времето, ако някога реша да го продавам - да се свържа първо с него, а в малобройните ми срещи с него и показаната коректност и услужливост от негова страна в тях и да искам няма как да не ме накара да спазя думата си и да дам възможност първо на него. На кратко обобщено:Правена е при (с всичкото ми уважение към всички любители на марката, майстори и т.н) гуру-то на тия машини за мен - Ици от РусеНе са пестени средства и желание, не са правени компромиси при избора на части и т.н Всичко е правено с цел личен кеф, така че знаете когато някой прави нещо за себе си как го прави. За уменията, знанията и опита на Ици коментар няма да оставям - мисля че няма нужда. Благодарен съм дори, че името му прави реклама на автомобила само по себе си.В колата са вкарани доста средства, труд и желание.Стоиле ти си на ход А ако ти нямаш интерес всеки, който има желание да се свърже с мен на лични.
      Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
      Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

съвсем наскоро мапвах една наша Дедра Интеграле със сетъп много близък до този и се сетих за Типото, какво ли прави Та само да спомена, че се получи доста интересен резултат за дедровото турбо, 350 коня си е доста.А Типото има още за изваждане както бях споменавал и преди, за над 300 коня, само трябва да се домапне.https://www.facebook.com/photo.php?f...2&l=bb16ffeceb
        sigpic
        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
        475HP 11,5/1,9/191
        YouTube

Коментар

Няма ли желаещи вече за подобен тип коли ?
          Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Колега как да няма желаещи... Желаещи бол. Пари няма. Това е сбъдната мечта да имаш такава кола, тъй че само ценител трябва да я притежава. Само ако имах възможността да я купя :D

Коментар

porosenoq написа:
              Няма ли желаещи вече за подобен тип коли ?
              Дай цена на л.с.
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Никой ли не иска да си направи подарък за зимата за скромните 1000 лева на задвижващо колело :D ?
                Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                X