porosenoq написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo Turbo Integrale
Collapse
X
-
Здравейте,мина известно време от последното ми писане тук. Няма особени промени по Типото от последно писаното тук. Колата си е в кажи речи същото състояние, с изключение на няколко вдлъбнатини по предния капак от скорошната градушка, която удари в София. Като изключим външните забележки всичко по колата е ок. Все по рядко намирам време и средства обаче за да го изкарам на разходка, времената се промениха, а също и голяма част от приоритетите ми. За съжаление идва време да се разделим със звяра Пускам първо тук тази информация, с цел ако някой съфорумец, запознат с колата има интерес - да има предимство и възможност да се възползва. Например Стоил, от който закупихме Типото в първоначалния му почти стоков вид - ме помоли още на времето, ако някога реша да го продавам - да се свържа първо с него, а в малобройните ми срещи с него и показаната коректност и услужливост от негова страна в тях и да искам няма как да не ме накара да спазя думата си и да дам възможност първо на него. На кратко обобщено:Правена е при (с всичкото ми уважение към всички любители на марката, майстори и т.н) гуру-то на тия машини за мен - Ици от РусеНе са пестени средства и желание, не са правени компромиси при избора на части и т.н Всичко е правено с цел личен кеф, така че знаете когато някой прави нещо за себе си как го прави. За уменията, знанията и опита на Ици коментар няма да оставям - мисля че няма нужда. Благодарен съм дори, че името му прави реклама на автомобила само по себе си.В колата са вкарани доста средства, труд и желание.Стоиле ти си на ход А ако ти нямаш интерес всеки, който има желание да се свърже с мен на лични.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
съвсем наскоро мапвах една наша Дедра Интеграле със сетъп много близък до този и се сетих за Типото, какво ли прави Та само да спомена, че се получи доста интересен резултат за дедровото турбо, 350 коня си е доста.А Типото има още за изваждане както бях споменавал и преди, за над 300 коня, само трябва да се домапне.https://www.facebook.com/photo.php?f...2&l=bb16ffeceb
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар