Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tipo Turbo Integrale

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ici написа:
    От място Типото печели с около половин секунда на 400м, по сравняване на измерените времена
    Времената на Сепарева баня не са много за база за сравнение. Според мен пунтото е 13.5 или 13.4 на 400м. , което е лично мое мнение.Има само един начин да разберем и той е ако се пуснат 2-мата
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

имаше май някъв гарет тука из пловдив 3071р за към 800 кинта
      alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

ivanko_rs написа:
        porosenoq написа:
        Че ще се минава на по-сериозна турбина - ще се минава, въпроса е кога :D
        Чеки бре,мноо рано припатка
        Aми с тази стоковата турбина много отстъпва на сериозните лагерници
        1912 написа:
        имаше май някъв гарет тука из пловдив 3071р за към 800 кинта
        Разпитай за малко подробности Аз мярках една в тунинг форума или в перформанс - не помня - на тази цена, ама ... ми се ще доверен човек да е, че да не патиме
        Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq ако искаш можеш да замериш типото на 11 септември на Божурище http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=129&t=214153
          Lancia Dedra Integrale

Коментар

Ще се постараем да участваме
            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq написа:
              Ще се постараем да участваме
              Аз още се чудя. Едни приятели ме навиват на участвам
              Lancia Dedra Integrale

Коментар

Aми дай да заформиме една интеграле група :D Тук сме си близко - ще се вдигнем и ще участваме - така за спорта, пък и за някакво официално време
                Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Може може а преди това може да си организираме една среща в квартала
                  Lancia Dedra Integrale

Коментар

grale написа:
                    Може може а преди това може да си организираме една среща в квартала
                    Ти гледай да го докараш на 5-ти на Калояново,мани го тоя драг
                    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Аз и за Калояново съм мераклия! По принцип повече ме привлича карането (като под карането имам в предвид завои) отколкото дърпането направо. Ще се постараем да участваме на Калояново.
                      Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq написа:
                        Аз и за Калояново съм мераклия! По принцип повече ме привлича карането (като под карането имам в предвид завои) отколкото дърпането направо. Ще се постараем да участваме на Калояново.
                        И аз съм на това мнение по-добре е Калояново.
                        Lancia Dedra Integrale

Коментар

леко със стартовете, да не изпращи нещо по трансмисията.Номера става с леко отпускане на съединителя докато се усети че близва, тоест зацепва, тогава се дава газ на около 5500, отпуска се съединителя леко да тръгне колата няколко см и след това прогресивно се доотпуска за около метър-два с пълна газ, или не толкова пълна при по-як мотор.
                          sigpic
                          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                          475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube

Коментар

Днеска някакъв "шофьор" ни е свалил задната броня при излизане от паркинга Как е излизал - не знам.
                            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Смърт за този , хубавата ми количка Боже, като знам колко труд и мерак съм вложил в нея, все още си я чуствам като рожба.

Коментар

Колеги извинявам се че ползвам темата, но имам един въпрос, тъй като ме чака закупуване на 4х4 трансмисия ме интересува дали раздатката може да се прехвърли на друга кутия, да речем на такава от дедра турбо на предно? Тъй като така ми звучи че скоростите идват доста късички 50 на първа и 80 на втора, при положение че сега на предно само вдигам някаде 75 на първа без да удрям прекъсвач а за втора да не говорим... Незнам за ежедневно каране как ще ми дойдат тези предавателни числа... Другото което исках да попитам е дали има разлика в здравината на предните диференциали на турбо интеграле и на атмосферн оинтеграле(темпра 4х4 респективно)? И последно въпросче, до към какви мощности(въртящ момент) държат различните 4х4 кутии - тази от турбо интеграле и тази от темпра 4х4? П.П. Извинявам се за така струпаните въпроси но ме чака покупка спешна и трябва да си преценя + и - на двете трансмисии тъй като и цената е различна...
                                Alfa 75 1.8 Turbo

Коментар

Working...
                                X