По принцип гоних и време до 200, но нагласих РейсХроно-то за 1/4 миля и 200-те ги гонех по километраж, на срелка хващах 210, но реално не са стигнали няколко км/ч.Все пак до 195 е за 19 сек, което е по-добро от Субару и Мицу ево от по 300 коня, щото те са за по 23 сек Линка - мерилка http://sportscarforums.com/f13/0-200...29417.html23.2 - Mitsubishi Evo X (295 ps)23.2 - Subaru Impreza Sti (300 ps)
А какво ще кажете за масълце HPX 20W50, производител Петронас, вчера ми го предложиха в Т&N кар. Чудя се дали да му сипна едно такова на купето. Само не разбрах какво е само пишеше че е на синтетична основа. Че нещо ме притеснява Купето - със запушени валове и магистрали, налягането му пада при загрял мотор на 1 бар. Силно се надявам да е от датчика, защото само като пипна газта и отиде на 1500оборота и отива на максимум, тоест 3 бара. А в момента е с 15/40 Манол, за разработка.
А какво ще кажете за масълце HPX 20W50, производител Петронас, вчера ми го предложиха в Т&N кар. Чудя се дали да му сипна едно такова на купето. Само не разбрах какво е само пишеше че е на синтетична основа.
ами значи е от така наречените базирани на синтетична основа масла, това значи по спомени че е с поне 30% синтетична база, ясно е че е далеч от качествата на истинските синтетики, но ако няма да гониш мотора на пълна газ няма да му навреди.
DJ_STIVAN написа:
Това типо с ква турбина е? Доста добри времена има? В смисъл турбото е ясно, но с коя перка е?
като твоята е, от Дедра 2.0 8В
1912 написа:
ici мери ли времена преди и след мапването?смисъл като стотни колко е разликата
със заводския чип не съм мерил време, то и няма смисъл много, понеже там времето на 400м се движи към висока 14-каС други думи разликата е към секунда и половина надолу спрямо сегашното 13.4
Роскаа,бавно карате или толкоз мои звяра Нищо не казваш как е
Прибрахме се. Малко трябваше да минеме през работата, за да оставиме малко багаж, че днес бяхме по работа малко там към Търново. Иначе карахме бавно, едно че да пестиме гориво и второ, че сме с една баничарка я има, я няма останали 50-60 коня в нея, пък гледаме да се движиме заедно .. и така. Иначе колата навървява леко :D
Fiat Tipo Turbo Integrale | poweredby ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
А как пък забравих да се похваля, че се возих на онова черно нещо, което ти оставя усмивка на лицето за следващия половин час... Пък то и настрани ходи, и прави .. такива .. как им викаха - скок във времето и пространството ли беше ? :D
Fiat Marea 1.6 16v
Aбе точно това си мислех и аз, ама май някой модератор трябва да ми асистира за тази цел. Ако има някой така добър, да прочете това мнение (да промени заглавието на "Fiat Tipo Turbo Integrale"), ако не ще се свържа на лично с някой от модовете
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар