мерих типото на предна и задна ос в един гараж, та задна ос 499кг, предна ос 710кг това с малко глупости в багажника и малко гориво, с мен в колата 1300кг...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo Turbo Integrale
Collapse
X
-
porosenoq написа:Вече официално са двама от тая порода :D Поне тези които се знаят по форума де Много ми харесват резултатите - усмивката ми е до ушите! Нямам търпение да идвам към Русе .. но май ще е към 12-ти (неделя). Може ли между другото Илияне да обясниш предимствата на Каповия всмукателен колектор ? Интересно ми еSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
_power_ написа:Честито на колегата направи си една много професионално направена кола.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
To си заслужава, ама от 1 месец съм на диета, не излизам вечер, омаляха ми дрехите и какво ли още не :D Както сам каза - догодина Малко да се оттърсиме от финансовия шок :D пък планове - колкото искаш Да се натрупа малко валута и има замисъл за един плетен колектор и добро турбо - поне да тръгва по-раничко, ако не друго - пък и малко по-голям дебит да има.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
porosenoq написа:To си заслужава, ама от 1 месец съм на диета, не излизам вечер, омаляха ми дрехите и какво ли още не :D Както сам каза - догодина Малко да се оттърсиме от финансовия шок :D пък планове - колкото искаш Да се натрупа малко валута и има замисъл за един плетен колектор и добро турбо - поне да тръгва по-раничко, ако не друго - пък и малко по-голям дебит да има.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Ето го и видеото от мапването и теста със средната 13-ка на 402 м.http://www.youtube.com/watch?v=xXbmIU8wxwIЗа съжаление обаче, днес при последното тестване болтовете на главата не устискаха и сега ще се минава направо на метална гарнитура Кометик и нови болтове.
Коментар
-
Iv4o написа:Типото със скорости от атмосферка ли е, или просто твърде бъзро се развърта?
Коментар
-
ici написа:1-ва предавка е до около 50км/ч при 60002-ра 853-та 1204-та 150Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар