Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tipo Turbo Integrale

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мерих типото на предна и задна ос в един гараж, та задна ос 499кг, предна ос 710кг това с малко глупости в багажника и малко гориво, с мен в колата 1300кг...
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

porosenoq написа:
      Вече официално са двама от тая порода :D Поне тези които се знаят по форума де Много ми харесват резултатите - усмивката ми е до ушите! Нямам търпение да идвам към Русе .. но май ще е към 12-ти (неделя). Може ли между другото Илияне да обясниш предимствата на Каповия всмукателен колектор ? Интересно ми е
      Имаше едно доста отдавна вече на ФИЛ ..ама там Тошката Цунамито (мазната баница) я беше правил...и то беше един смях със бутала от 2.4 дизелова капа.. ама вървеше на уволнение....така и не разбрах какво стана с него....по същото време и Жорко със неговото ГТ пукаше наред Честито на колегата направи си една много професионално направена кола.
      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
      GTV 2.0 (612 A)now
      E60 530D now.. hate it big time :D
      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
        Имаше едно доста отдавна вече на ФИЛ ...
        To е първото Типо Интеграле в страната, но е с 5.20V мотора
        sigpic
        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
        475HP 11,5/1,9/191
        YouTube

Коментар

_power_ написа:
          Честито на колегата направи си една много професионално направена кола.
          Благодаря То заслугата е ясно на кой е... От мен е само мерака и желанието...Аз точно заради 20v турбо интегралето имах впредвид. Само за него знаех освен за това на Ици...
          Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
          Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Супер е станала колата... айде догдина едно голямо турбо... заслужава си го просто тва 4х4
            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

To си заслужава, ама от 1 месец съм на диета, не излизам вечер, омаляха ми дрехите и какво ли още не :D Както сам каза - догодина Малко да се оттърсиме от финансовия шок :D пък планове - колкото искаш Да се натрупа малко валута и има замисъл за един плетен колектор и добро турбо - поне да тръгва по-раничко, ако не друго - пък и малко по-голям дебит да има.
              Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq написа:
                To си заслужава, ама от 1 месец съм на диета, не излизам вечер, омаляха ми дрехите и какво ли още не :D Както сам каза - догодина Малко да се оттърсиме от финансовия шок :D пък планове - колкото искаш Да се натрупа малко валута и има замисъл за един плетен колектор и добро турбо - поне да тръгва по-раничко, ако не друго - пък и малко по-голям дебит да има.
                Хехе, говори ми, мислиш че не знам ли :DИначе ако е за "малко" по-голямо... септември месец може да сменям студената част... та може да ти се усмихне късмета за едно колело на 60мм
                Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Ами ще съм благодарен, ако първо на мен се обадиш :D
                  Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Ето го и видеото от мапването и теста със средната 13-ка на 402 м.http://www.youtube.com/watch?v=xXbmIU8wxwIЗа съжаление обаче, днес при последното тестване болтовете на главата не устискаха и сега ще се минава направо на метална гарнитура Кометик и нови болтове.
                    sigpic
                    475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube

Коментар

Интересен факт, който бях пропуснал да спомена - тия времена са дадени със стоковата авансова таблица.Така че това не е всичко
                      sigpic
                      475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube

Коментар

Типото със скорости от атмосферка ли е, или просто твърде бъзро се развърта?
                        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Iv4o написа:
                          Типото със скорости от атмосферка ли е, или просто твърде бъзро се развърта?
                          ами за да дава средна 13-ка и 5.45 сек до 100 трябва да се развърта бързо все пак Трансмисията е от атмосферна Темпра 4х4, на 5-та при 3000об/мин е със около 100 км/ч1-ва предавка е до около 50км/ч при 60002-ра 853-та 1204-та 150
                          sigpic
                          475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube

Коментар

ici написа:
                            1-ва предавка е до около 50км/ч при 60002-ра 853-та 1204-та 150
                            Абе сигурен ли си че е толкова,щото мойта прави около 45км/ч на 1-ва ,но на 7000 об/мин. на ограничител бая е късичка На 4-та прави 190км/ч на 7000 об/мин.Горе-долу това са предавките и скоростите до ограничителя на 7000 об/мин: 1-ва 45 2-ра 85 3-та 140 4-та 190 5-та ми...... не я мерих че там дето замервах беше много неравно и почнах да се чувствам като космонавт
                            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Типото прави към 175 на ограничител на 4та... Кутия от купе 2.0/16 и 3000/100 5та...
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ето графика, смяната е при 6000-6500, вижда се скоростта на първа
                                Прикачени файлове
                                sigpic
                                475HP 11,5/1,9/191
                                YouTube

Коментар

Working...
                                X