е то и без тва си ми е доволно дълга кутията все пак съм с турбо кутия с шперсамо че нещо 2 ра взе да влиза трудно и да хърка съединителя така тресе че ша са рапздне направо нее за говорене като я сваля ша си полаже къв е дерта дано само не са е чупила някоя диафрагма ...нз дали да прая тая кутия или нова направо...
е то и без тва си ми е доволно дълга кутията все пак съм с турбо кутия с шперсамо че нещо 2 ра взе да влиза трудно и да хърка съединителя така тресе че ша са рапздне направо нее за говорене като я сваля ша си полаже къв е дерта дано само не са е чупила някоя диафрагма ...нз дали да прая тая кутия или нова направо...
сега втора не влиза след време трета,ко да ти кажа тези кутии са ужас и не само,един синхронизатор е 210 лв., а за пунто гт турбо е 150лв.,ако взимаш друга кутия ми призвънкаи имам хубава,ще измислим някаква цифра.
да ползвам темата на колегата та да ва питам колеги да прая тая кутия ли евентуално като се отвори ша си покаже синхронизатори ли кво ли ша или да търся друга кутия т,е даже има де в една морга нз обаче 1 ия вариант колко пара би струвал..
То според мен си зависи и какво може да се намери, защото аз например в твоето положение бих избрал например кутия от Q4 или Делта, пред това да ремонтирам моята. В тази връзка, ако имаш някакви оферти, които са изгодни и няма да се възползваш от тях - може да ми ги прехвърлиш на мен
Fiat Tipo Turbo Integrale | poweredby ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Колеги,от няколко дена забелязвам, че на 4-та и 5-та скорост с постоянна газ колата към 3000 оборота, когато започва да надува турбината започва да има едни колебания в ускорението като все едно прекъсва. На по ниските предавки не се усеща много, но пък не знам внушавам ли си, ама турбото все едно не надува като преди или по-скоро надува но се губи налягането някъде. Дали тези симптоми ви говорят нещо повече ? Дали има някъде пропуск по пътищата на турбото
Fiat Marea 1.6 16v
Нямам за съжаление Исках горе доло по описанието на проблема ако можете да се ориентирате, ама явно не е достатъчно И без това мислех да взимам буустметър...
Fiat Marea 1.6 16v
Мдам,ще ти трябва,няма да минеш без него.На прима виста можеш да си провериш турбо пътищата за пробиви,като я караш ако изпуска трябва да се чува като свистене като надуе над 0-та.Като втори опит да видиш дали ти работи коректно буустконтролното клапанче,че тоя немски кенеф доста често се магарясва и почва да разтоварва далеч преди да е стигнала нужното налягане.Та като начало провери това първо
Малко да вдигнеме темата Познайте днес до къде се разходи Типото ?! Жокер:Чака си реда..Малко там при големия си батко ще постои, пък живот и здраве да се надяваме да заприлича все повече на него Много се радвам, че най-накрая стигнахме и до там... Запознах се от близо и с жълтата красавица и не знам дали ще мога да спя довечера.На връщане засекохме и колегата с червеното варненско купе - прелетя покрай една редичка автомобили в неговата посока.
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар