хмм интересно лошото е че нямам толкова време ся да се занимавам с правене на схеминямам и осцилоскоп да разбера дали излиза нещо въобще от тва 7 мо краче....ако може помощ от приятел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo Turbo Integrale
Collapse
X
-
Не предполагах, че филма е толкова голям. Ще го мъча, пък ще се бориме с проблемите при тяхното изникване. Надявам се да са по-малко и се надявам на подкрепа, че гледам имате опит Само ме е яд, че не се сетих за буксите по-рано (хем съм чел на Joro темата),а днес търсих на няколко места тези букси и - няма. Започвам да си мисля, че с нещо съм обидил "екипа" на "Италиянеца", защото каквото и да потърся при него все няма. Аз ли нацелвам някакви супер рядко срещани части, те ли нямат толкова голям избор .. не знам.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Хм,много интересна тема зачекнахте за обротомера.Най-интересното е че аз като си смених ЕКУ-то с това от Купе Турбо и си закачих оборотомера за 7 пин и всичко е ОК,нямам грижи.Обаче тука на близнака ми(пак черна Дедра Турбо и 4х4) неще да тръгне тоя оборотомер и това е.Между другото и Ици подкара неговия от първия път на Типо-то с ЕКУ-то от Купе-то.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Хм,много интересна тема зачекнахте за обротомера.Най-интересното е че аз като си смених ЕКУ-то с това от Купе Турбо и си закачих оборотомера за 7 пин и всичко е ОК,нямам грижи.Обаче тука на близнака ми(пак черна Дедра Турбо и 4х4) неще да тръгне тоя оборотомер и това е.Между другото и Ици подкара неговия от първия път на Типо-то с ЕКУ-то от Купе-то.
Коментар
-
Ми не зависи от версията, защото на това типо успях да умъртвя 4 ЕКУта от Купе Турбо и с всичките оборотомера работеше. До колкото си спомням точно тази схема пробвах и проработи. Значи, вържи направо кабелите както съм ги подредил и всичко трябва да тръгне ако дигиталния и аналоговия оборотомер искат еднакви сигнали. От екуто излизат два кабела отделни от основния сноп , долу при екуто и буксата - оранжев и сив ако не се лъжа. Оранжевия беше за оборотомера.
Коментар
-
Ето тук на 25 страница втората схема работи при менhttp://www.lancia-bg.com/forum/viewt...=480Успех
Коментар
-
Значи не би трябвало аз да имам проблем с оборотомера. Само набавям буксите, малко запояване, пускам едно жило и ... всичко трябва да е ок. Иска ми се събота и неделя да я свърша тая работа, но зависи от това дали ще намеря буксите към аналоговото табло. Не разбрах Стоиле, дали ги имаш буксите. Ако не - надеждата ми остава колегата, от който взех таблото.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар