в тоя ред на мисли някой да му се намита кутия от грале или кучка може и от 20 волта турбо ама 6 степенна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo Turbo Integrale
Collapse
X
-
е то и без тва си ми е доволно дълга кутията все пак съм с турбо кутия с шперсамо че нещо 2 ра взе да влиза трудно и да хърка съединителя така тресе че ша са рапздне направо нее за говорене като я сваля ша си полаже къв е дерта дано само не са е чупила някоя диафрагма ...нз дали да прая тая кутия или нова направо...alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
1912 написа:е то и без тва си ми е доволно дълга кутията все пак съм с турбо кутия с шперсамо че нещо 2 ра взе да влиза трудно и да хърка съединителя така тресе че ша са рапздне направо нее за говорене като я сваля ша си полаже къв е дерта дано само не са е чупила някоя диафрагма ...нз дали да прая тая кутия или нова направо...
Коментар
-
То според мен си зависи и какво може да се намери, защото аз например в твоето положение бих избрал например кутия от Q4 или Делта, пред това да ремонтирам моята. В тази връзка, ако имаш някакви оферти, които са изгодни и няма да се възползваш от тях - може да ми ги прехвърлиш на менFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Колеги,от няколко дена забелязвам, че на 4-та и 5-та скорост с постоянна газ колата към 3000 оборота, когато започва да надува турбината започва да има едни колебания в ускорението като все едно прекъсва. На по ниските предавки не се усеща много, но пък не знам внушавам ли си, ама турбото все едно не надува като преди или по-скоро надува но се губи налягането някъде. Дали тези симптоми ви говорят нещо повече ? Дали има някъде пропуск по пътищата на турботоFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Мдам,ще ти трябва,няма да минеш без него.На прима виста можеш да си провериш турбо пътищата за пробиви,като я караш ако изпуска трябва да се чува като свистене като надуе над 0-та.Като втори опит да видиш дали ти работи коректно буустконтролното клапанче,че тоя немски кенеф доста често се магарясва и почва да разтоварва далеч преди да е стигнала нужното налягане.Та като начало провери това първоPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Малко да вдигнеме темата Познайте днес до къде се разходи Типото ?! Жокер: Чака си реда..Малко там при големия си батко ще постои, пък живот и здраве да се надяваме да заприлича все повече на него Много се радвам, че най-накрая стигнахме и до там... Запознах се от близо и с жълтата красавица и не знам дали ще мога да спя довечера.На връщане засекохме и колегата с червеното варненско купе - прелетя покрай една редичка автомобили в неговата посока.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар