ici написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo Turbo Integrale
Collapse
X
-
Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
-
ivanko_rs написа:porosenoq написа:Че ще се минава на по-сериозна турбина - ще се минава, въпроса е кога :D1912 написа:имаше май някъв гарет тука из пловдив 3071р за към 800 кинтаFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
porosenoq ако искаш можеш да замериш типото на 11 септември на Божурище http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=129&t=214153Lancia Dedra Integrale
Коментар
-
леко със стартовете, да не изпращи нещо по трансмисията.Номера става с леко отпускане на съединителя докато се усети че близва, тоест зацепва, тогава се дава газ на около 5500, отпуска се съединителя леко да тръгне колата няколко см и след това прогресивно се доотпуска за около метър-два с пълна газ, или не толкова пълна при по-як мотор.
Коментар
-
Колеги извинявам се че ползвам темата, но имам един въпрос, тъй като ме чака закупуване на 4х4 трансмисия ме интересува дали раздатката може да се прехвърли на друга кутия, да речем на такава от дедра турбо на предно? Тъй като така ми звучи че скоростите идват доста късички 50 на първа и 80 на втора, при положение че сега на предно само вдигам някаде 75 на първа без да удрям прекъсвач а за втора да не говорим... Незнам за ежедневно каране как ще ми дойдат тези предавателни числа... Другото което исках да попитам е дали има разлика в здравината на предните диференциали на турбо интеграле и на атмосферн оинтеграле(темпра 4х4 респективно)? И последно въпросче, до към какви мощности(въртящ момент) държат различните 4х4 кутии - тази от турбо интеграле и тази от темпра 4х4? П.П. Извинявам се за така струпаните въпроси но ме чака покупка спешна и трябва да си преценя + и - на двете трансмисии тъй като и цената е различна...Alfa 75 1.8 Turbo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар