Браво на всички помогнали и осъществили проекта!!!Сега остава един атрактивен цвят да се пръсне колата .... Направо си мечтая за едно такова готово проектче в гаража :D Честито на собственика!
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Благодаря колеги вчера щяхме да я разхождаме по Бояна, ама излезе една офертичка за почивка на една вила и се възползвахме, но довечера може да поизлеземе, пък ще се постараеме и за някое видео.
Fiat Tipo Turbo Integrale | poweredby ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Благодаря колеги вчера щяхме да я разхождаме по Бояна, ама излезе една офертичка за почивка на една вила и се възползвахме, но довечера може да поизлеземе, пък ще се постараеме и за някое видео.
Оглеждайте се за куки по българия и омв Бояна....след инцидента със сгазената двойка на ручей ще има присъствие на прасета
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Нещо нямаше мераклии. На мен ми се искаше да се сверим с някоя турбо бегачка, ама ... Иначе имаше доволно народ. Погледахме, направихме 2 надпреварвания с вятъра, че имаше двама колеги от форума, които искаха да се повозят и се прибрахме.
Fiat Marea 1.6 16v
Орлин ако чете темата, аз съм много навит да се пуснеме, защото реално нямаме представа колко върви нито неговото Пунто (освен от клиповете от драга до Дупница и писаното по форума), нито пък имаме представа колко върви и нашето Типо, защото не е сравнявано директно с друг автомобил... Та ако Орлин има интерес - ще се разбереме нещо Лошото е, че май на него му е далече Бояна, пък на нас ни е далече Горубляне, та ще видиме къде ще стане
Fiat Marea 1.6 16v
Ако се пуснете от летящ със скорост с която Пунтото не върти гуми, Орлин ще бие, прави 170км/ч терминална на 400м, което говори че се засилва доста повече от Типото което има терминална 166 км/ч.Моята навремето като бях на предно само, с към 350 коня, беше 175 км/ч и 14.2 сек на 400м
Аз говорех от място... пунтото има доста сила, но ще изостане на старта и ще се налага да догонва, ще ми е интересни само кога ще го догони, преди или след 400-те метра.
Коментар