Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tipo Turbo Integrale

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стоиле кажи, ако имаш спомен преди да вземеме колата, кога смени маслото на скоростите и какво беше то ? Идеята е, да го ползваме за задния диф, че да спестиме малко от към масло.
    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
    Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

VET написа:
      Боже как се радвам за хубавата ми количка.Успех
      между другото да отбележа, че доста ми хареса как върви като я пробвах, чак се зачудих да не е надута, тоест чипосана.Но тия неща ще се видят като им дойде времето а и ще се види още колко ще се позасили, има хляб дето се вика в мотора :D
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

Здрасти Росене, маслото в скоростите е чисто ново, тоест и то е на 5000 км както и двигателното. Селения 75/80 мисля че беше.Дааа, добре си вървеше количката :D , много ми е мъчно че точно нея продадох . Росене ще ти пратя снимки с разни неща които ще ти харесат за Типото, пък ти ще си решиш, че започвам да разчиствам.А колата не е надута, даже мисля че в момента е на 0,7 бара.Лек и успешен ден

Коментар

Meрси за информацията Стоиле Ще чакам снимките, да видиме какво може да потрябва. Ще ти пратя мейл-а ми на лично, ако ти е по удобно там да пратиш снимките.
          Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

малко посъбрани снимки, колата вече е в движение
            Прикачени файлове
            sigpic
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

Брей,голям напредък от вчера бре,браус Ам подкарахте ли го вечи или още не П.П.Тоз кулер нямаше ли възможност да се вдигне малко нагоре П.П.1.Ам какво е онуй на третата снимка в жълтата кутия дето отгоре е бронзово
              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Ей, кеф да му стане на човек Позаприличва си вече на член на сектата А как ми е домъчняло вече :D ...
                Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

има няколко пробни обиколки в двора кулера е 180мм височина и е захванат на гредата, а отдолу е наравно с радиатораА онуй бронзовото нещо дето прилича на двудисков съединител, всъщност е модернистичен стенен часовник
                  sigpic
                  475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube

Коментар

Xaxaxa и аз искам такъв часовник :D
                    Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

riot написа:
                      Xaxaxa и аз искам такъв часовник :D
                      "часовника" :D е лек за работа и същевременно държи 800Нм иначе днес Типото придоби 76мм генерация с едно правопоточно гърне и вече има звука на Делта Интеграле група А следва да нагнездя яката потопяема помпа 300л/ч в кошницата на резервоара и да остане само ремапа
                      sigpic
                      475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube

Коментар

Здрасти Росене, адски се радвам за колата, но тъй като не се обади, пуснах тема за нещата, защото ми се налага много спешно да разчистя.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...7725Успех

Коментар

Колата,ще е просто убииствена,то е ясно.С тези части и този маистор няма как.Един много скромен и несвързан с тунинга въпрос - Ици,как се казват точно клещите с които ме монтират металните скоби на маншоните на каретата,защото скоби ми предлагат навсякъде,но където съм питал по сервизи нямат клещи,а в магазините не знаят за какво иде реч...В резултат на това,понеже сменях миналата есен съединител,сега карам със свински опашки на Würth,които беше приключение да се затегнат така,че да няма теч,а сега предстои отново смяна на единия маншон,та....Добре ще е да се сдобия с едни такива клещи.Ако можеш и една снимка да дадеш да се ориентирам за какво иде реч ще си просто супер
                          Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Колата е напълно готова за мапване, яката помпа е инсталирана, направо в маркучите бензина се чува как процвърчава от големия дебит, все едно както при външна яка помпа Клещи за скоби за карета нямам, с клещи керпедени се стягат.
                            sigpic
                            475HP 11,5/1,9/191
                            YouTube

Коментар

Благодаря,ще пробвам.Успех в мапването,намирисва ми на гуми ))
                              Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

днес по време на мапването реших да видя как е със стоков бин за заводските 190 коня и се оказа че само от кулера, турбопътищата и 76мм генерацията се качват към 30 коня, доста интересно.
                                sigpic
                                475HP 11,5/1,9/191
                                YouTube

Коментар

Working...
                                X