Стоиле кажи, ако имаш спомен преди да вземеме колата, кога смени маслото на скоростите и какво беше то ? Идеята е, да го ползваме за задния диф, че да спестиме малко от към масло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo Turbo Integrale
Collapse
X
-
VET написа:Боже как се радвам за хубавата ми количка.Успех
Коментар
-
Здрасти Росене, маслото в скоростите е чисто ново, тоест и то е на 5000 км както и двигателното. Селения 75/80 мисля че беше.Дааа, добре си вървеше количката :D , много ми е мъчно че точно нея продадох. Росене ще ти пратя снимки с разни неща които ще ти харесат за Типото, пък ти ще си решиш, че започвам да разчиствам.А колата не е надута, даже мисля че в момента е на 0,7 бара.Лек и успешен ден
Коментар
-
riot написа:Xaxaxa и аз искам такъв часовник :Dследва да нагнездя яката потопяема помпа 300л/ч в кошницата на резервоара и да остане само ремапа
Коментар
-
Здрасти Росене, адски се радвам за колата, но тъй като не се обади, пуснах тема за нещата, защото ми се налага много спешно да разчистя.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...7725Успех
Коментар
-
Колата,ще е просто убииствена,то е ясно.С тези части и този маистор няма как.Един много скромен и несвързан с тунинга въпрос - Ици,как се казват точно клещите с които ме монтират металните скоби на маншоните на каретата,защото скоби ми предлагат навсякъде,но където съм питал по сервизи нямат клещи,а в магазините не знаят за какво иде реч...В резултат на това,понеже сменях миналата есен съединител,сега карам със свински опашки на Würth,които беше приключение да се затегнат така,че да няма теч,а сега предстои отново смяна на единия маншон,та....Добре ще е да се сдобия с едни такива клещи.Ако можеш и една снимка да дадеш да се ориентирам за какво иде реч ще си просто суперFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар