Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запитване за джанти.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запитване за джанти.

Колеги на тези джанти съм им хвърлил око http://forum.ladaclub-bg.com/viewtop...=13467Само че ЕТ25 незнам дали ще закача отзад на типото в веждата.Сега съм с ЕТ30 и минава на косъм,дайте информация каква е разликата между ЕТ25 и ЕТ30 ?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Разликата м/у ЕТ 25 и ЕТ 30 е 5 милиметра, цифрата след ЕТ е в милиметри. Колкото е по малко ЕТ, толко повече джантата излиза навън към калника.Твойте джанти с каква ширина са ?? защото тези, които показваш са 7J, ширината също има значение
    punto HGT

Коментар

Ами мойте са 7J ET30. И тея пише че са 7J. За 5мм едва ли ще опират,ще ида да премеря сега при мен точното разстояние.Благодаря ти много,незнаех че цифрата след ЕТ е милиметри,а иначе знам че колкото е по малко ЕТ толкова са по изнесени.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Ами аз съм с джанти от делта ет27 икато сложа 5мм ладови фланци ми опира отзад само с 2-3ма човека и празен багажник по неравности със скорост над 100 Като махнах фланците и нямам ядове
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ако опира резеш ръба от вътре на калника и проблема изчезва ама надали ще опира

Коментар

Звъннах му на момчето,бил ги продал-смотана работа.Сега трябва да си боядисвам и освежавам мойте Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

винаги може да се препоръчат други само да искаш :D ето ти борбет модел Т 4х100 9 джаулацена 700лв комплект!
              uno turbo 1.3 i.e' 86
              renault 19 1.8 16v
              uaz 469 4.0 turbo
              renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
              trabant 601 69'

Коментар

Тука съм забравил да отговоря.С 9J моето типо няма да може да тръгне.Те мойте 15-ки са си хубави и седят добре на колата,но просто и идват тежки.С гуми 195/55 или 50 и си е много тромава.По едно време имах идея да дам да ми разширят 4 железни 14-ки,да станат с борд и една хубава боя и по теснички гуми да седи разпънато.Проучих нещата-по 60 лева на джанта.4х60лв.=240лв. За толкова пари могат да се купят ал.джанти 14-ки.Ама на мен ми трябват да са лекички да не мъчат колата и да имат борд.Друг е момента,че не съм виждал типо с широки железни джанти и незнам как би изглеждало.Какво да напиша в гугъл за да ми излезнат такива джанти?
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                  Тука съм забравил да отговоря.С 9J моето типо няма да може да тръгне.Те мойте 15-ки са си хубави и седят добре на колата,но просто и идват тежки.С гуми 195/55 или 50 и си е много тромава.По едно време имах идея да дам да ми разширят 4 железни 14-ки,да станат с борд и една хубава боя и по теснички гуми да седи разпънато.Проучих нещата-по 60 лева на джанта.4х60лв.=240лв. За толкова пари могат да се купят ал.джанти 14-ки.Ама на мен ми трябват да са лекички да не мъчат колата и да имат борд.Друг е момента,че не съм виждал типо с широки железни джанти и незнам как би изглеждало.Какво да напиша в гугъл за да ми излезнат такива джанти?
                  Обърната джанта се казва. Изглеждат добре,друг е въпроса колко са здрави.Разпитай във VW форума,там доста хора са обръщали железни джанти. Uploaded with ImageShack.us
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

E аз от VW форума го видях това с железните джанти.Аз неискам да са обърнати,а разширени с шина от външната страна-да се направи борд.Знам и къде ги правят качествено,ама трябва да си дам 4 джанти и по 60лв на джанта за работа.Немога да си представя как ще стоят на типото,и одеве разглеждах снимки в нета,ама неможах да открия типо с такива джанти.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

То добре е да се направат така, ама да са поне 15 цола :P Ама ако е много ниско окачването може да има проблеми с тея широки джанти, а ако е висока колата ще прилича на SUV :D Аз се чуда на мойте джанти които са с ЕТ38 дали ще мога да сложа по един фланец на колело (от лада) без да има проблеми 5 милиметра фланец, джантите ще са с ЕТ33
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Няма да ти закача на ЕТ33 със сигурност.На ЕТ 28 също не закача на типо отзад-изпробвано.Аз мисля да си направя 2 задни джанти на 8J и 2 предни на 8J желесни 14-ки.Мисля,че ще седи екстра.
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                          Няма да ти закача на ЕТ33 със сигурност.На ЕТ 28 също не закача на типо отзад-изпробвано.Аз мисля да си направя 2 задни джанти на 8J и 2 предни на 8J желесни 14-ки.Мисля,че ще седи екстра.
                          ЕТ28 на твойто може да не закача, ама на мойто няма да може да се движи даже :D Ама сега нямам снимка да видиш как е ... Ама според мен търси поне 15 цола да ги обръщаш ... 14-ки широки от де ще намериш, то за 8J ще ти трябват поне 215 гуми иначе не е добре и е опасно
                          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

et 27 + 5mm фланци е ет22 и ми закачаше леко и то с 3ма човека на задната седалка
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ValiosportНа 8J ще сложа 195 гума и ще заспи,а може и 185.Търся разпънатият ефект.15-ки неискам да слагам.Искам ниска кола с малки и широки джанти.15-ки си имам с борд и неми харесва фасона на колата.
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

Working...
                              X