Колеги на тези джанти съм им хвърлил око http://forum.ladaclub-bg.com/viewtop...=13467Само че ЕТ25 незнам дали ще закача отзад на типото в веждата.Сега съм с ЕТ30 и минава на косъм,дайте информация каква е разликата между ЕТ25 и ЕТ30 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запитване за джанти.
Collapse
X
-
Тука съм забравил да отговоря.С 9J моето типо няма да може да тръгне.Те мойте 15-ки са си хубави и седят добре на колата,но просто и идват тежки.С гуми 195/55 или 50 и си е много тромава.По едно време имах идея да дам да ми разширят 4 железни 14-ки,да станат с борд и една хубава боя и по теснички гуми да седи разпънато.Проучих нещата-по 60 лева на джанта.4х60лв.=240лв. За толкова пари могат да се купят ал.джанти 14-ки.Ама на мен ми трябват да са лекички да не мъчат колата и да имат борд.Друг е момента,че не съм виждал типо с широки железни джанти и незнам как би изглеждало.Какво да напиша в гугъл за да ми излезнат такива джанти?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Тука съм забравил да отговоря.С 9J моето типо няма да може да тръгне.Те мойте 15-ки са си хубави и седят добре на колата,но просто и идват тежки.С гуми 195/55 или 50 и си е много тромава.По едно време имах идея да дам да ми разширят 4 железни 14-ки,да станат с борд и една хубава боя и по теснички гуми да седи разпънато.Проучих нещата-по 60 лева на джанта.4х60лв.=240лв. За толкова пари могат да се купят ал.джанти 14-ки.Ама на мен ми трябват да са лекички да не мъчат колата и да имат борд.Друг е момента,че не съм виждал типо с широки железни джанти и незнам как би изглеждало.Какво да напиша в гугъл за да ми излезнат такива джанти?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
E аз от VW форума го видях това с железните джанти.Аз неискам да са обърнати,а разширени с шина от външната страна-да се направи борд.Знам и къде ги правят качествено,ама трябва да си дам 4 джанти и по 60лв на джанта за работа.Немога да си представя как ще стоят на типото,и одеве разглеждах снимки в нета,ама неможах да открия типо с такива джанти.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
То добре е да се направат така, ама да са поне 15 цола :P Ама ако е много ниско окачването може да има проблеми с тея широки джанти, а ако е висока колата ще прилича на SUV :D Аз се чуда на мойте джанти които са с ЕТ38 дали ще мога да сложа по един фланец на колело (от лада) без да има проблеми 5 милиметра фланец, джантите ще са с ЕТ33Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
pecata написа:Няма да ти закача на ЕТ33 със сигурност.На ЕТ 28 също не закача на типо отзад-изпробвано.Аз мисля да си направя 2 задни джанти на 8J и 2 предни на 8J желесни 14-ки.Мисля,че ще седи екстра.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар