мога ли на FIAT BRAVO да сложа халогенни фарове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
халогени фарове
Collapse
X
-
Ако имаш копчето на таблото - 100% може, даже с нож можеш да си изрежеш дупки и отзад трябва и кабелите да ти стоят.Обаче ако нямаш копче на таблото става по-сложно - прекарване на кабели, копче за таблото...пак става. Естествено, халогените трябва да са от браво.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Здравейте,искам да направя малко отклонение. Тази тема е много близка до това, което търся но не съвсем точната.Имам Мареа и искам да и сложа халогенни фарове (фарове за мъгла).Инсталацията я имам - електриката не ми е проблем. Самите фарове също ги имам. Под въпрос са ми "гривните" - как да разбера къде точно да изрежа бронята ?Дали е отбелязано от вътрешната страна на бронята мястото на халогенния фар?Как става регулирането на фаровете след монтажа?Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
dvrender написа:май не съм се изразил правилно.Имам халогени. Аз исках да питам дали неможе да си сложа халогенни крушки на фаровете (незнам как се казва) които да светят син цвят. Дано сте ме разбралиNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар