Здравейте колеги, вчера си слагах бас туба и усилвател, та реших да метна няколко реда с начина на слагане, надявам се да съм полезен.Като цяло усилватела и тубата я имах само купих един захранващ кабел за 10 лева. Доста мислене падна за преминаването на кабела от акомулатора към багажника, след около час мислене дали под купето или през купето се спрях на варианта през купето, с целта на бормашина и разпробиване..Разглобих пластмасата която е за филтара на климатика и цялата която събира водата.. Като се махне филтъра се вижда моторчето на парното точно до него има куплунг за кабели към купето а до него и оставен тампон за кабел. та кабела мина оттам през жабката отстрани под лайсната на вратата до багажника.. проблема с плусовата решен.. За минусовата просто с един болт на мястото кадето се завива резервната гума ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo Music
Collapse
X
-
GbGzTeaM написа:Може и без да се пробива.Колата си има достатъчно дупки, откъдето да мине кабелаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
То обикновено това е най-често използвания отвор.И за двата ми усилвателя захранването е прокарано именно от там.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
K0MEPCA написа:На моето Браво кабела за усилвателя минава през левия калник намерих отвор, оттам под прага към багажника и стана 6Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
Имам едно питане, дано автора не се сърди, че използвам темата му. Сложих задни говорители на Бравото, като свързах кабелите направо за пищялките в таблото. Задните колони и пищялките работят едновременно. Да ги оставя така или да махна пищялките ? Питам, защото знам, че ако искаш задни говорители махаш пищялките и на тяхно място свързваш задните. Поздрави !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар