Здравейте колеги незнам дали темата е за тук ако модераторите смятат че не да я преместят та въпроса ми е знае ли някой дали има някаде ветробрани за Брава аз доста търсих и не намерих и също ме интересува дали някой знае може ли да се направят стрелките на таблото да светят като на Ситроен Берлинго примерно предварително благодаря поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ветробрани Брава
Collapse
X
-
И аз имах такива на предишната ми колица (а как ми е мъчно за доброто старо Ауди..) и си мислех, че са за дъжд. А именно когато вали, ти си караш на отворен прозорец, а вътре ни ти вали.ivo098 написа:на кое казвате ветробрани.., сори за невежествотоBravo 1.6 16v
Коментар
-
предлагам ветробрани за фиат брава-браво
здравеите колеги намерих фирма която доставя ветробрани за въички коли от полша за фиат са дфа модела 2части и 4 части първите струват 48 лв а вторите 72 лв давеш модел и година на колата точен адрес и тел за връзка и ти ги пращат по кориер.ако някои се интересува нека ми пище на evgeni_c@abv.bg или да ми прати даните и аз ще му ги поръчем
Коментар
-
Прецакал си се, 63лв е комплекта за 4бр. Има фирма, която ги праща с наложен платеж, излиза около 73лв. с куриера.Кало КомерсЦени - невалиден линкSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Прецакал си се, 63лв е комплекта за 4бр. Има фирма, която ги праща с наложен платеж, излиза около 73лв. с куриера. Кало Комерс Цени Това е положението .Тогава само там намерих такива.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар