Дайте някакви предложения за лек тунинг в купето , ентусиазиран съм да си направя фиата по добре изглеждащ.[/img]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16в
Collapse
X
-
Humppa
-
Затъмни си задното и задните странични стъкла и "забоди" едни лупи от Марея с ксенон 4500К, най много 5000К (не за друго ами от 5000 келвина нагоре в дъждовно време на мокрия път се вижда по-лошо и отколкото с потъмнял рефлектор). Може да затъмниш страничните мигачи, евентуално и стоповете. Ако си мераклия може и да и направиш оптичен тунинг и да сложиш по-големи джанти със спортни пружини (или цяло окачване), ама т’ва идва скъпичко и после ако решиш да я продаваш не можеш да и избиеш и 1/2 от парите. Аз на моето съм сложил и едно крайно гърне "Remus". И ако обичаш да слушаш музика, upgrade-вай си аудио системата и още 498679487983 неща може да направиш стига да имаш средства и да ти се влагат пари в нея.И според мен така си е достатъчно добро БравоFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Колегата по-горе ти го е написал основните работи . Може примерно да сложиш Абарт броня , прагове и крило - тук във форума имаше тема някъде из продава . Или пък броня от ХГТ / Мареа с леко преправяне пасва , прагове от ХГТ , малкото спойлерче от ГТ/ХГТ , да махнеш емблемите ... Всичко друго става още по-скъпо...Само моля те не слагай цигански лепенки и мигащи сини лампички :D :D :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
За лупуте от мареа съм го мислил , но не знам какви пари вървят двата фара. Ксенона е към 100 лева с монтажа . за музиката ми трябва едно с/д само че не мога да си сваля оригиналния касетофон . Ако някой знае как вървят 2 фара с лупи от мареа да пише в темата , ще съм благодаренФиат Браво 1.6 16в с ГИ
Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс
Коментар
-
ето темата на колегата които ги прави- http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...t=Фарове от мареа за 120-150 кинта втора ръка могат да се намерят.ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
yori2 написа:За лупуте от мареа съм го мислил , но не знам какви пари вървят двата фара. Ксенона е към 100 лева с монтажа . за музиката ми трябва едно с/д само че не мога да си сваля оригиналния касетофон . Ако някой знае как вървят 2 фара с лупи от мареа да пише в темата , ще съм благодарен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар