Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разпределителен вал, кобилици и повдигачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разпределителен вал, кобилици и повдигачи

Някой да знае сайт на фирма в Германия или Англия , където да се продават комплект разпределителен вал със повдигачите и кобилиците. По специално ми трябва комплекта за БМВ E36 318i с двигател M40. Сайтове аз намерих, но ми се иска конкретна информация за някой от тях, дали това което продават е качествено. Аз намерих ето този: http://www.motormec.co.uk/default.htm и на пръв поглед изглежда ,че са сериозна фирма. Само да добавя , че си търся оргинален вал, а не някой модифициран.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Обикновено в такива случаи се мисли за части от морга, от някоя намачкана задно или странично кола със здрав мотор, но щом си решил да са нови...П.П. Честито за новата кола - видях темата, но не ми остана време да се "обадя".

Коментар

=Rudi= написа:
      Обикновено в такива случаи се мисли за части от морга, от някоя намачкана задно или странично кола със здрав мотор, но щом си решил да са нови...П.П. Честито за новата кола - видях темата, но не ми остана време да се "обадя".
      Ами..., работата е такава, че този мотор M40 има проблеми със мазането на газо-разпределителния механизъм и на около 200 хил.км. се разтраква. В малка или голяма степен почти всички 316i и 318i до края на 1993г. страдат от този проблем. Мисля ,че трудно ще намеря в авто-моргата това, което ми трябва- някой отдавна вече ме е изпреварил. Но при първа възможност ще обиколя моргите в Göteborg да видя дали случайно няма да ми излезе късмета.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
      X