Колеги, някой може ли да ми каже откъде да си купя гумени лайсни за вратите на Бравото? На моето са му останали само следите от тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Гледам по улиците се движат с такива, значи трябва да ги имар но аз успях да намеря само такива, които имитират алуминиеви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
лайсни за врати на браво?
Collapse
X
-
Провери в www.alexander-auto.com на "Резервни части"мисля че намерих за теб... Лайсна за предна врата на BRAVO: Оригинален номер: 7774687цена: 47лв.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:Провери в www.alexander-auto.com на "Резервни части"мисля че намерих за теб... Лайсна за предна врата на BRAVO: Оригинален номер: 7774687цена: 47лв.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
wwweb
Колега не взимай от Александър Ауто, на мен ми ги даваха по 45 лв. Отидох в една морга и си взех предна и задна леви за 30 лв. и двете. Седят на колата перфектно, закрепих ги с двойно лепещо ... с каквото бяха лепени и преди това ...
Коментар
-
wwweb написа:Колега не взимай от Александър Ауто, на мен ми ги даваха по 45 лв. Отидох в една морга и си взех предна и задна леви за 30 лв. и двете. Седят на колата перфектно, закрепих ги с двойно лепещо ... с каквото бяха лепени и преди това ...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар