Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фабрично СД за Фиат Марея

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

glupaka написа:
    Мерси много колега Но откъде да си закупя тази касета и в нея обикновени дискове (от компютър) стават ли
    Да стават пиратски дискове от компютър, но формата трябва да е audio не Mp3 , сметни си 6x18 песни средно ... към 100-120 песни излизат общо което за мен са повече от необходимо, лично аз си слушам само 2-3 диска с избрани песнички.
    Колега, гледам че си си купил чейнджър. Да те попитам: Има ли определено място за него или само кабела е оставен и чеинджъра сам си избираш къде да стои?
    Незнам за каква кола питаш колега, слагат ги на различни места: под предната седалка (ако ти е къс кабела) , под задната седалка (има кухина точно по средата - там е и моя) а на някой са в багажника ... знам само на Мареа седан къде е заводското разположение, то е точно зад кората на багажника, на Brava имам предположения че се закрепя под самата кора - има много точни вдлъбнатини които пасват точно на крачетата , но не ми остана време да си го монтирам там.
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Колата ми е Фиат марея hlx 1999 (комби)

Коментар

:D той колегата на мен отговори ама нищо. Явно си има измислени места, аз се интересувам за Браво по принцип
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
        X