Здравейте колеги тарся си зоводскато СД за мойта Марея.Ако някой има да пише тук и да ми даде цена.За сд-то бих дал моя заводски касетофон от Марея hlx 1999.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фабрично СД за Фиат Марея
Collapse
X
-
Не искам да ви отчайвам колега, но ще е голям филм да си намерите търсеното CD.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Не искам да ви отчайвам колега, но ще е голям филм да си намерите търсеното CD.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Добре изглежда Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 . Няма ли някой турски сайт за онлайн пазаруване на подобни джаджи. Турски фиат форум има ли? Може от там да излезе нещо"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колега ти намери какво да търсиш ........ аз лично знам за 10-20 диска такива ама нито един не се продава а ако питаш ако все пак тръгнат да го дават казват цени от 100 нагоре едва ли за касетофон ще има навитиНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
Тоя модел е гаден колега, и не са вече чак такава рядкост, 70-80 лв макс , даже и тук във форума имаше бая време едно от някво браво, въпроса е вече ако си намериш от visteon-ите , те ме радват повече, ама доставката от Бразилия сигурно ще е трицифрена сумаFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Мхм... и аз си мислех това за бразилия има и някакъв друг модел, но не му запомних името... в тяхна парична единица струваше около 500... не знам какво ще рече в левове това, но доставката определено ще е солена...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
emzo написа:И сигурно няма да лови радиата тук, четните станции.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да касетофона е такъв с чейнджър все пак мареята е HLX..но аз го нямам... незнам каде стой..От каде и на каква цена мога да си го купя..Къде се слага този чейнджар...Нали штом на касетофона освен копчетата за станциите има и ощте един ред копчета и на последните 2 пише cd- : cd+ значи касетофона може да управлява чейнжар...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар