Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фабрично СД за Фиат Марея

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фабрично СД за Фиат Марея

Здравейте колеги тарся си зоводскато СД за мойта Марея.Ако някой има да пише тук и да ми даде цена.За сд-то бих дал моя заводски касетофон от Марея hlx 1999.
    Прикачени файлове

Не искам да ви отчайвам колега, но ще е голям филм да си намерите търсеното CD.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      Не искам да ви отчайвам колега, но ще е голям филм да си намерите търсеното CD.
      Не е от най - големите, в Турция се намират под път и над път. Знам защото като бях там почти във всички Мареи имаше. Друг е въпроса дали ви се ходи до там за едно CD

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
      ex:Opel Kadett 1.3
      ex:Fiat 125p
      ex:Москвич 412

Коментар

Добре изглежда Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 . Няма ли някой турски сайт за онлайн пазаруване на подобни джаджи. Турски фиат форум има ли? Може от там да излезе нещо
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колега ти намери какво да търсиш ........ аз лично знам за 10-20 диска такива ама нито един не се продава а ако питаш ако все пак тръгнат да го дават казват цени от 100 нагоре едва ли за касетофон ще има навити
          Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
          ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
          DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

Тоя модел е гаден колега, и не са вече чак такава рядкост, 70-80 лв макс , даже и тук във форума имаше бая време едно от някво браво, въпроса е вече ако си намериш от visteon-ите , те ме радват повече, ама доставката от Бразилия сигурно ще е трицифрена сума
            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Мхм... и аз си мислех това за бразилия има и някакъв друг модел, но не му запомних името... в тяхна парична единица струваше около 500... не знам какво ще рече в левове това, но доставката определено ще е солена...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

И сигурно няма да лови радиата тук, четните станции.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  И сигурно няма да лови радиата тук, четните станции.
                  И каква е тогава файдата от ползата както се казва от целия този филм ?
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Според мен няма смисъл от такова фабрично СД

Коментар

Мерси колеги ...Все пак ако някой намери такав ще мога да отделя 50-60лева и мойто фабрично касетофонче от Марея 1999 HLX

Коментар

Пффф, то по-добре един чейнджър си вземи, ако радиото ти управлява такъв.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да касетофона е такъв с чейнджър все пак мареята е HLX..но аз го нямам... незнам каде стой..От каде и на каква цена мога да си го купя..Къде се слага този чейнджар...Нали штом на касетофона освен копчетата за станциите има и ощте един ред копчета и на последните 2 пише cd- : cd+ значи касетофона може да управлява чейнжар...

Коментар

ЯВно може.Ами седи или под задната седалка или в багажника.Търсиш грундиг мц36 май беше, но провери да не те излъжа.Задължително си го купи с кабел за него.Като пара от 30 до 60лв, повече не бих дал
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

60-80 за чейнджъра , зависи от състоянието му , може и по-малко, и 20-30 за кабел ако го нямаш, моята беше и с фабричен касетофон който не управляваше чейнджър ... и за там 50 ... ама пофтичката накрая си е голяма
                              Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                              Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
                              X