Здравей те преди около месец си взех Путно и много ме кефи количката страшна е от стрария модел,произведена е 1997 година и е двуврата много ме радва.Е както и да е имам един въпрос тъй като не разполагам с много пари ме интересува дали мога да си направя някакъв готин тунинг за не много пари,защото това ми е първата кола и ме кафи на максимално.Чета разни неща в сайтовете за тунунг на въобще не разбирам от коли много много,ако трябва ще пратя снимки на колата.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг
Collapse
X
-
Re: Тунинг
lexotan написа:Здравей те преди около месец си взех Путно и много ме кефи количката страшна е от стрария модел,произведена е 1997 година и е двуврата много ме радва.Е както и да е имам един въпрос тъй като не разполагам с много пари ме интересува дали мога да си направя някакъв готин тунинг за не много пари,защото това ми е първата кола и ме кафи на максимално.Чета разни неща в сайтовете за тунунг на въобще не разбирам от коли много много,ако трябва ще пратя снимки на колата.Благодаря предварителноFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
-
WhitePower написа:тази задна броня е отвратителнаПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
tarabas
Re: Тунинг
lexotan написа:Здравей те преди около месец си взех Путно и много ме кефи количката страшна е от стрария модел,произведена е 1997 година и е двуврата много ме радва.Е както и да е имам един въпрос тъй като не разполагам с много пари ме интересува дали мога да си направя някакъв готин тунинг за не много пари,защото това ми е първата кола и ме кафи на максимално.Чета разни неща в сайтовете за тунунг на въобще не разбирам от коли много много,ако трябва ще пратя снимки на колата.Благодаря предварително
Коментар
-
Опа добър вечер,и така вече си слажих праговете на кола и xenon крусши но сега ме изтресува може ли да се слажи спортен фиртър на путно и сторитно окачване + гърнета спортни и като цена колко може да излизе?А да и да Ви попитам тъй като се по на ти с колите може ли да се слажат 15 вместо 13 на сумите и колко са джантите за тях?Скоро ще качи снимки ама като го направя съсвем Лека вечер и мерси предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар