Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sa6o_gt написа:
    нямам пунто имаче с удоволствие бих дошъл ))
    ШЕ те возим в багажника на мойто Браво Beast HgT

Коментар

искаш да ме возиш в багашника така ли ????

Коментар

WhitePower написа:
        sa6o_gt написа:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=887939#887939ето ти темата когато решиш заповядай само ми се обади предварително , имаш ми номера за да съберем клуба , от настоящи и бивши фенове на марката и на теб
        обикновенно не ми вдигаш като ти звънна :ДДД криеш се като мишле :ДДД

Коментар

sa6o_gt написа:
          искаш да ме возиш в багашника така ли ????
          Кат немаш Гт ше те воза в Хгт,къв е проблема да не е в багажника ти къде очакваш ?????? Да не би да те изтапанча на предната седалка ?????

Коментар

очаквам да си мериш малко приказките

Коментар

sa6o_gt написа:
              WhitePower написа:
              sa6o_gt написа:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=887939#887939ето ти темата когато решиш заповядай само ми се обади предварително , имаш ми номера за да съберем клуба , от настоящи и бивши фенове на марката и на теб
              обикновенно не ми вдигаш като ти звънна :ДДД криеш се като мишле :ДДД
              аз от тебе хахах чакам те петък на ОМВ цариградско да та видя че ми е домъчняло само не ми отказвай поканатасамо потвърди дали да се обаждам на Мимо и Росен или да ги оставя да си почиват
              Power Under Pressure

Коментар

sa6o_gt написа:
                ДА не би и мойто браво да вземе да изчезне?????????

Коментар

BeAsT BRAVO HGT написа:
                  sa6o_gt написа:
                  ДА не би и мойто браво да вземе да изчезне?????????
                  ако си го купил от него е 100% сигурно
                  Power Under Pressure

Коментар

Накой да пусне климатика,че ще изгори темата1
                    4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                      Накой да пусне климатика,че ще изгори темата1
                      както всеки път когато се появи не безивесния Сашо
                      Power Under Pressure

Коментар

Орлинчо ще спреш ли вече с тая излаагация, не виждаш ли, че никой не ти обръща внимание на тъпотиите ???

Коментар

sa6o_gt написа:
                          Орлинчо ще спреш ли вече с тая излаагация, не виждаш ли, че никой не ти обръща внимание на тъпотиите ???
                          Много благодаря за заплахите по телефона преди малко Мисля че или незнаеш кого заплашваш или си много глупав една грешна стъпка направи и мисля че няма ти смисъл да ти обяснявам последсвията за тебе Тука вече не става съпрос за коли или тунинг Имам ти телефона и запис на разговора и предишния и сегашния и номера но мисля че въобще няма да ми трябват Мисли преди да направиш фатална за тебе глупост , аз не съм Мимо , Росен или КироЛека вечер ти пожелавам
                          Power Under Pressure

Коментар

хохохохоооо ти верно си некъв луд бе хахахахааа ако някой те е заплашвал определено не съм аз, но явно е бил някой друг който си изнервил с тъпотата си, бих те посъветвал да спреш да се правиш на мъж, само може да си навредиш по този начин, щом нещата са стигнали до заплахи по телефона :ДДД

Коментар

щом си такъв Инчхай я качи записа в форума да видят всички къв гадняр съм и как те заплашвам :ДДД

Коментар

sa6o_gt написа:
                                щом си такъв Инчхай я качи записа в форума да видят всички къв гадняр съм и как те заплашвам :ДДД
                                това не е тяхна работа само 2 неща ще ти спомена - ДОТИ , НСБОПостаналото ще оставя на тебе седи си мирно и си кротувай Работя в мобилем оператор , работя с тези 2 служби редовно , половината са ми приятели и се занимават с лоши момчета Мислиш ли че можеш да скриеш нещо А най лошото е че ми звъниш на служебиня телефон трябва ли в момета да се обаждам където трябва и да ти очерня живота Ако това искаш обади ми се А за Локеишън Ъпдейт чувал ли си А за ИП локейшън Лека вечер
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X