Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес смених маслото , налях антифриз и взе та започна да сълзи маркуча на водата на турбото и го смених обаче докато го сменя ми се еба майката всичко е на милиметри няма откъде да бръкнеш като е сложен смукателя , както и да е смених го и я запалих от първия път запали всичко е ОК , утре сутринта първото нещо което ще направя е генерацията че по пайп бая бръмчи и след това да видиме смесите как са ...
    I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

На какво налягане ще се подкарва?Тавана на дюзите ли ще гоните или нещо safety?

Коментар

lakaicho написа:
        Днес смених маслото , налях антифриз и взе та започна да сълзи маркуча на водата на турбото и го смених обаче докато го сменя ми се еба майката всичко е на милиметри няма откъде да бръкнеш като е сложен смукателя , както и да е смених го и я запалих от първия път запали всичко е ОК , утре сутринта първото нещо което ще направя е генерацията че по пайп бая бръмчи и след това да видиме смесите как са ...
        И мен ми се видя нанагорно с тая вода и после с обратното масло
        4 бири и турбината да свири

Коментар

Дайте някаква работеща сонда само за тест че мойта маи е заминала в ниските ми притриса а в боост колата е перфе ...
          I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
            Дайте някаква работеща сонда само за тест че мойта маи е заминала в ниските ми притриса а в боост колата е перфе ...
            ако не ти се идва кажи нема ти се расърдя едно кафе не искаш да черпиш а и вчера си тръгна и чао не каза може да липсват и 12 волта на сондата може да е забила на богато или на бедно , а може въобще да не е от нея , то ,че не разбирам от гт та е вярно това ама щом ти е кеф да са мъчиш
            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
              lakaicho написа:
              ако не ти се идва кажи нема ти се расърдя едно кафе не искаш да черпиш а и вчера си тръгна и чао не каза може да липсват и 12 волта на сондата може да е забила на богато или на бедно , а може въобще да не е от нея , то ,че не разбирам от гт та е вярно това ама щом ти е кеф да са мъчиш
              ква е тая драма бе, да не сте гажета :ДДД ако нямаше 12волта щеше да свети инспекцията нон-стоп )) взимаш една широколентова сонда с контролер и уред, връзваме я да рабори вместо заводската сонда и колата ще се оправи )) ако не заводска сонда и така ))

Коментар

sa6o_gt написа:
                WhitePower написа:
                lakaicho написа:
                ква е тая драма бе, да не сте гажета :ДДД ако нямаше 12волта щеше да свети инспекцията нон-стоп )) взимаш една широколентова сонда с контролер и уред, връзваме я да рабори вместо заводската сонда и колата ще се оправи )) ако не заводска сонда и така ))
                hihi ти от ролята на адвокат на какъв го раздаваш че се обаждаш видели сме се пили сме кафе предложих му ако иска да мине за 5 минути що ти да не ревнуваш нещо че така се обаждаш
                Power Under Pressure

Коментар

не ама ти си много ограничен и неразбираш кога човек ти се подиграва :D

Коментар

sa6o_gt написа:
                    прав си баце ограничен и праволинеен ,а ти можеш да се подиграваш колкото си искаш , ти си ми най забавен
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      sa6o_gt написа:
                      прав си баце ограничен и праволинеен ,а ти можеш да се подиграваш колкото си искаш , ти си ми най забавен
                      А бе тоя сашо_гт кво постоянно се натиска?????????? Синка,бате двама къде си ги мерат не си бутай гъзето............

Коментар

BeAsT BRAVO HGT написа:
                        WhitePower написа:
                        sa6o_gt написа:
                        А бе тоя сашо_гт кво постоянно се натиска?????????? Синка,бате двама къде си ги мерат не си бутай гъзето............
                        Търси ванимание , чувсва се забравен
                        Power Under Pressure

Коментар

точно така хвана ме :ДДД

Коментар

sa6o_gt написа:
                            точно така хвана ме :ДДД
                            еми заповядай на някоя Гт среща , ще се постарая всичките ти фенове да дойдат , чувствай се поканен
                            Power Under Pressure

Коментар

нямам пунто имаче с удоволствие бих дошъл ))

Коментар

sa6o_gt написа:
                                нямам пунто имаче с удоволствие бих дошъл ))
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=887939#887939ето ти темата когато решиш заповядай само ми се обади предварително , имаш ми номера за да съберем клуба , от настоящи и бивши фенове на марката и на теб
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X