Днес смених маслото , налях антифриз и взе та започна да сълзи маркуча на водата на турбото и го смених обаче докато го сменя ми се еба майката всичко е на милиметри няма откъде да бръкнеш като е сложен смукателя , както и да е смених го и я запалих от първия път запали всичко е ОК , утре сутринта първото нещо което ще направя е генерацията че по пайп бая бръмчи и след това да видиме смесите как са ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lakaicho написа:Днес смених маслото , налях антифриз и взе та започна да сълзи маркуча на водата на турбото и го смених обаче докато го сменя ми се еба майката всичко е на милиметри няма откъде да бръкнеш като е сложен смукателя , както и да е смених го и я запалих от първия път запали всичко е ОК , утре сутринта първото нещо което ще направя е генерацията че по пайп бая бръмчи и след това да видиме смесите как са ...4 бири и турбината да свири
Коментар
-
lakaicho написа:Дайте някаква работеща сонда само за тест че мойта маи е заминала в ниските ми притриса а в боост колата е перфе ...Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:lakaicho написа:Дайте някаква работеща сонда само за тест че мойта маи е заминала в ниските ми притриса а в боост колата е перфе ...
Коментар
-
sa6o_gt написа:WhitePower написа:lakaicho написа:Дайте някаква работеща сонда само за тест че мойта маи е заминала в ниските ми притриса а в боост колата е перфе ...Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:sa6o_gt написа:не ама ти си много ограничен и неразбираш кога човек ти се подиграва :D
Коментар
-
BeAsT BRAVO HGT написа:WhitePower написа:sa6o_gt написа:не ама ти си много ограничен и неразбираш кога човек ти се подиграва :DPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар