Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    lakaicho написа:
    Утре слагам гърнетата сменявам маслото с Yacco Competition ще видиме на кви смеси съм и ако всичко е ОК ви чакам на чертата ... :D и това Пунто от по горните снимки и други желаещи ...
    що yacco , Мисля че е време за естерно масло но ти си знаеш
    Доста хора ми го похвалиха Yacco-то ...
    I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
      Хубаво масло е за парите си, до 1-те около 5000км. Принципно има и по-добри масла от него, мма за съжаление май са и по-скъпи :D

Коментар

Какво се случва след 5тте хиляди колега, в разхода ли се усеща или и други последствия има Чудя се пунтотата в какъв температурен диапазон им ходи маслото през този сезон?
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
          Какво се случва след 5тте хиляди колега, в разхода ли се усеща
          Ахам :D

Коментар

Примерно типото ми е с въздушен радиатор на маслото и се чудя дали по-ниската температура не щади маслото
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
              Примерно типото ми е с въздушен радиатор на маслото
              Винаги е хубаво да имаш маслен радиатор, стига да е изправен масления термостат в конзолата Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
              S.W.A.T. написа:
              и се чудя дали по-ниската температура не щади маслото
              Зависи колко е ниска тая температура и какво е маслото Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Качествена 100%-ва синтетика (особено естерна синтетика) с вискозитет xxW50, не и пречи изобщо да си работи на 120-ина градуса, че и малко отгоре Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Естерните синтетики имат и още доооста плюсове спрямо нормалните Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 т.нар. "100% синтетични" масла, ммма това инфо не е за таз тема точно мисля Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Нямам идея колко е в час термостата около 90-110 държи...
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  Нямам идея колко е в час термостата около 90-110 държи...
                  Мми начи ако ползваш качествена синтетика с вискозитет ххW50 би трябвало да нямаш никви грижи Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

ебаси спора се заформи, всеки има право да кара с каквото иска масло, Якуто се е доказало многократно сипвал съм го на поне 15коли и съм много доволен от него, предценил съм, че като цена и качество е супер такаче стига с тези безмислени спорове, Ясно е, че Орлин обича да дава акъл за всичко но когато той прави една кола ако иска може да сипе и приста....

Коментар

какъв темепратурен диапазон , ми с лагерницата маслото стига и до 140 градуса , сега в големите жеги незнам колко понагоре може да стигне а за акъла всеки си има глава на раменете , едно не може да се отрече че естерната синтетика си е естерна синтетика и че 70 % от бегачките карат с естер пунтото спецялно прай паслото на чорба заради големите температурни разлики , от 70 когато караш леко до 140 и то само с 3-4 рънаако съм дал 1000 лева да турбина дали се бих стиснал да дам още 30 за качествено доказано на пистата масло ?а за акъла , всеки си зразява мение , показах на Мотула характеристиките , търсих такива и за Якото , ми мно Яко , не намерих характеристики дори и в техния сайт , така че как твърдите за едно нещо че то е един какво си като не сте на мястото на буталото и когато нямате даташит на дадено масло иначе Якото е яко "Теоретично"
                      Power Under Pressure

Коментар

biser_as написа:
                        lakaicho написа:
                        Хубаво масло е за парите си, до 1-те около 5000км. Принципно има и по-добри масла от него, мма за съжаление май са и по-скъпи :D
                        Аз не съм забелязал такова нещо, а на купето наближавам трета смяна с Галакси 15W50
                        Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

sa_sho написа:
                          Аз не съм забелязал такова нещо, а на купето наближавам трета смяна с Галакси 15W50
                          Супер :D

Коментар

и аз карам с Якото галакси 15w50

Коментар

White... Не отвори ли PDF-a ?! Според него данните са от SGS 16та седмица на 2008ма проведен тест Относително тегло при 20° C kg/m3 854Кинематичен вискозитет при 40° C mm2/s 125Кинематичен вискозитет при 100° C mm2/s 18,3Вискозитетен индекс 164Температура на течливост ° C - 46Пламна температура ° C 224Динамичен вискозитет при -20° C mPa.s 4000
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Какъв е тоя спор не знам,да си кара с каквото иска,дори и с масло от фритюрника ако му е кеф.Иво какво стана ,изкара ли я пробно на асфалта?

Коментар

Working...
                                X