WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
S.W.A.T. написа:Примерно типото ми е с въздушен радиатор на маслотоS.W.A.T. написа:и се чудя дали по-ниската температура не щади маслото
Коментар
-
ебаси спора се заформи, всеки има право да кара с каквото иска масло, Якуто се е доказало многократно сипвал съм го на поне 15коли и съм много доволен от него, предценил съм, че като цена и качество е супер такаче стига с тези безмислени спорове, Ясно е, че Орлин обича да дава акъл за всичко но когато той прави една кола ако иска може да сипе и приста....
Коментар
-
какъв темепратурен диапазон , ми с лагерницата маслото стига и до 140 градуса , сега в големите жеги незнам колко понагоре може да стигне а за акъла всеки си има глава на раменете , едно не може да се отрече че естерната синтетика си е естерна синтетика и че 70 % от бегачките карат с естер пунтото спецялно прай паслото на чорба заради големите температурни разлики , от 70 когато караш леко до 140 и то само с 3-4 рънаако съм дал 1000 лева да турбина дали се бих стиснал да дам още 30 за качествено доказано на пистата масло ?а за акъла , всеки си зразява мение , показах на Мотула характеристиките , търсих такива и за Якото , ми мно Яко , не намерих характеристики дори и в техния сайт , така че как твърдите за едно нещо че то е един какво си като не сте на мястото на буталото и когато нямате даташит на дадено масло иначе Якото е яко "Теоретично"Power Under Pressure
Коментар
-
biser_as написа:lakaicho написа:Доста хора ми го похвалиха Yacco-то ...Fiat Coupe 16V Turbo
Коментар
-
White... Не отвори ли PDF-a ?! Според него данните са от SGS 16та седмица на 2008ма проведен тест Относително тегло при 20° C kg/m3 854Кинематичен вискозитет при 40° C mm2/s 125Кинематичен вискозитет при 100° C mm2/s 18,3Вискозитетен индекс 164Температура на течливост ° C - 46Пламна температура ° C 224Динамичен вискозитет при -20° C mPa.s 4000'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар