Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eбаси как ме испревари направо се депресирах хахахахаа

Коментар

lakaicho написа:
      Стига с тези спорове оставете каквото е било било ... Намерих някакъв клип ва е незнам дали сте се пускали ... http://www.youtube.com/watch?v=-b1dJRpE2qI а нещата ще се видят като стане мойта кола щот горе долу е същия сетъп като на Сашо ще се пуснеме с Орлин ако е навит и ще се види ...
      това не е клипаКлипа не беше побликуван никъде заради срама , ама това е друга тема а за сетъпа , не горе долу а същия , като гледам
      Power Under Pressure

Коментар

понеже страшно много ме е срам утре ще помоля Карнака да качи клипа сниман от ОМВ, всички да видят Орлин как припада с автовози :ДДД

Коментар

sa6o_gt написа:
          понеже страшно много ме е срам утре ще помоля Карнака да качи клипа сниман от ОМВ, всички да видят Орлин как припада с автовози :ДДД
          качвай каквото искаш сам си нзап че до 170 и на 400 беше зад мене , нагоре не е мой проблем клипа беше сниман от кола зад нас , така и никога не го побликува що не ходиш в ауди форума само незнам , да не са те баннали и от там или ти е пресъхнал езика и се чудиш с кой пак да се заячждаш тука си паднал на всички в очите с постъпката ти , сега си дошъл да си изистиш името или да покажеш как ауди е по великата фирма или просто имаш много знаия по маркатаписна ми да осираме темите на хората от мене толкова , карай се алдито и се раздавй на живота
          Power Under Pressure

Коментар

а това пунто радва много лично успях да го заснема да е жив и здрав собственика постарал се е
            leave something of the happiness you bring

Коментар

знам го на тошо е самоче сега е с други джанти секи ден сме с него

Коментар

А Петьо GT знае ли че му ползваш снимките
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Утре слагам гърнетата сменявам маслото с Yacco Competition ще видиме на кви смеси съм и ако всичко е ОК ви чакам на чертата ... :D и това Пунто от по горните снимки и други желаещи ...
                  I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
                    Утре слагам гърнетата сменявам маслото с Yacco Competition ще видиме на кви смеси съм и ако всичко е ОК ви чакам на чертата ... :D и това Пунто от по горните снимки и други желаещи ...
                    що yacco , Мисля че е време за естерно масло но ти си знаеш
                    Power Under Pressure

Коментар

YACCO галакси 15W50 пълна синтетика

Коментар

'97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ма то и 10/40 има пълна синтетика мисля че правите разлика между естер и обикновенна синтетика
                          Power Under Pressure

Коментар

еми за 120тина лв 6 литра все си мисля, че не е нормална синтетика примерно на кастрол дето 5/40-то ми идва 6-7 лв литъра Свойства и предимства: Отлична стабилност на масления филм при високи температури. Изключителни детергентни (миещи) и диспергиращи (предотвратяващи натрупването на отлагания) свойства. Поддържа постоянно налягане при висока температура. Добавените синтетични естери увеличават многократно устойчивостта на маслото от летливост (изпаряемост).
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Никой не спори че е скапано масло , естера си е естер ето ти и свойствата на лемана само не ми копирай рекламни писаници които ги пишат на всяко масло което се продава на пазара това е като праха за пране , няма обикновен прах за пране , всички са тунинговани това не е ежедневно масло Application: Racing Engine lubricantsPROPERTIESViscosity grade SAE J 300 20W-60Density à 20°C (68°F) ASTM D1298 0.884 Viscosity at 40°C (104°F) ASTM D445 170 mm²/s Viscosity at 100°C (212°F) ASTM D445 22.9 mm²/s HTHS viscosity at 150°C (302°F) ASTM D4741 7.17 mPa.s Viscosity grade ASTM D2270 162 Point d’écoulement ASTM D97 -33°C / -27°F Flash point ASTM D92 222°C / 431°F TBN ASTM D2896 11.7 mg KOH/gдай на якото да ги видим
                              Power Under Pressure

Коментар

Спокойно не съм рекламно лице, доста зор видях да го намеря това инфо, нещо гугъл неще да ме слуша след някоя бира :D Минал съм 2800~км с него и за сега съм доволен... http://www.yacco-bulgaria.com/homolo...015W-50_BG.pdf
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X