да за същите пари за които е направена А3ката може да се направи и пунтото дори бих казал, че ще стане по бързо, въпроса е кои би вложил 6-7к лева в пунто
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sa6o_gt написа:чакай са кво значи добре, на Пешо в колата са наляти толко нали за нея говориш ??? нещо ми се виждаш пиян и ти като Орлин :ДДДPower Under Pressure
Коментар
-
sa6o_gt написа:чакай са кво значи добре, на Пешо в колата са наляти толко нали за нея говориш ??? нещо ми се виждаш пиян и ти като Орлин :ДДД4 бири и турбината да свири
Коментар
-
WhitePower написа:sa6o_gt написа:чакай са кво значи добре, на Пешо в колата са наляти толко нали за нея говориш ??? нещо ми се виждаш пиян и ти като Орлин :ДДД
Коментар
-
sa6o_gt написа:WhitePower написа:sa6o_gt написа:чакай са кво значи добре, на Пешо в колата са наляти толко нали за нея говориш ??? нещо ми се виждаш пиян и ти като Орлин :ДДДPower Under Pressure
Коментар
-
Стига с тези спорове оставете каквото е било било ... Намерих някакъв клип незнам дали сте се пускали ... http://www.youtube.com/watch?v=-b1dJRpE2qI а нещата ще се видят като стане мойта кола щот горе долу е същия сетъп като на Сашо ще се пуснеме с Орлин ако е навит и ще се види ...I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар