Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да за същите пари за които е направена А3ката може да се направи и пунтото дори бих казал, че ще стане по бързо, въпроса е кои би вложил 6-7к лева в пунто

Коментар

6-7k ако се налят в пунтото ще има доста положителен ефект ама А3ката и с по малко може да тръгне добре.
      4 бири и турбината да свири

Коментар

чакай са кво значи добре, на Пешо в колата са наляти толко нали за нея говориш ??? нещо ми се виждаш пиян и ти като Орлин :ДДД

Коментар

sa6o_gt написа:
          чакай са кво значи добре, на Пешо в колата са наляти толко нали за нея говориш ??? нещо ми се виждаш пиян и ти като Орлин :ДДД
          я обясни газоразпределението на аудито и на пунтото и сравни 2 та колектора какстоят нещата и как едната се пълни и празни толкова лесно с 20 си клапана а другата трябва да и се помогне щото е заводкси яко сгрешена от ерата на ладите а са старта не ми се коментира аз не съм го взел ти тръгна пръв и ти го взе , аз те догоних и подминах много липсва клипа ама ей на
          Power Under Pressure

Коментар

sa6o_gt написа:
            Аааа незнам, незнам аз Пешо не го познавам и незнам каде, колко пари са нляти,само съм чувал , но знам,че добре понавърява колицата.

Коментар

Ако имах малко повечко пари въобще нямаше да се замисля а щях да направя Пунтото като по книга но просто вмомента финансите ограничават ... Варянти много за тунинг стига пара да има !!!
              I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Гейта?

Коментар

Гейта ще се преправи малко и ще стане мерси за реакцията дай боже всичко да е ОК и утре кошмара на БМВ-тата излиза ... !!!

Коментар

lakaicho написа:
                    Гейта ще се преправи малко и ще стане мерси за реакцията дай боже всичко да е ОК и утре кошмара на БМВ-тата излиза ... !!!
                    Така,така айде вдичко дано е безпроблемно и стане така както го очакваш.

Коментар

WhitePower написа:
                      sa6o_gt написа:
                      я обясни газоразпределението на аудито и на пунтото и сравни 2 та колектора какстоят нещата и как едната се пълни и празни толкова лесно с 20 си клапана а другата трябва да и се помогне щото е заводкси яко сгрешена от ерата на ладите а са старта не ми се коментира аз не съм го взел ти тръгна пръв и ти го взе , аз те догоних и подминах много липсва клипа ама ей на
                      Нищо не липсва имаше клип и се видя, че минавам пред теб на ОМВто ама ти маи си пиян верно, я обясни каква е логиката да ти взема старта после да ме минеш и напрая пак аз да те мина хахахахахахахахахахах просто тръгнах пръв защотото има по добра реакция от теб и това е защото имам 1000старта а ти 3, взех ти точно парвите 5 метра накрая на първа вече беше пред мен колата ти имаше брутален старт защото беше разтоварена и с 15ки, взе ми 3-4 коли и нагоре те минах стига си говорил глупости, знам че си вярваш ама кво да направя, освен да те извадя с аудито да те пребия с 200метра и да си ходиш доволен, сигорно ще викаш, че сме били кантар :ДДД

Коментар

До каде я докара?

Коментар

DogForLife написа:
                          До каде я докара?
                          дано до петъка да я направи само да не и раздава гас преди да се видят смесите че не искам да ти търя части по мотора
                          Power Under Pressure

Коментар

sa6o_gt написа:
                            WhitePower написа:
                            sa6o_gt написа:
                            Нищо не липсва имаше клип и се видя, че минавам пред теб на ОМВто ама ти маи си пиян верно, я обясни каква е логиката да ти взема старта после да ме минеш и напрая пак аз да те мина хахахахахахахахахахах просто тръгнах пръв защотото има по добра реакция от теб и това е защото имам 1000старта а ти 3, взех ти точно парвите 5 метра накрая на първа вече беше пред мен колата ти имаше брутален старт защото беше разтоварена и с 15ки, взе ми 3-4 коли и нагоре те минах стига си говорил глупости, знам че си вярваш ама кво да направя, освен да те извадя с аудито да те пребия с 200метра и да си ходиш доволен, сигорно ще викаш, че сме били кантар :ДДД
                            отивай да препарираш наред ти си най бърз и най много знаеш Успех ( убий .......... с мълчание )
                            Power Under Pressure

Коментар

sasho e най-лудия !!!
                              leave something of the happiness you bring

Коментар

Стига с тези спорове оставете каквото е било било ... Намерих някакъв клип незнам дали сте се пускали ... http://www.youtube.com/watch?v=-b1dJRpE2qI а нещата ще се видят като стане мойта кола щот горе долу е същия сетъп като на Сашо ще се пуснеме с Орлин ако е навит и ще се види ...

Коментар

Working...
                                X