Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Под сток какво разбираш ? За мен сток означава да отида сега в Тойота примерно и да си купя най-новия Аурис 1.4 примерно и да се возя ... Дори да смениш джанти или каквото и да било колата вече не е сток... Всеки който претендира че колата му е сток и вървяла ужасно много а пък после излиза че колата има хиляди промени откакто е излезла от завод ...
    I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

еее имам някоя изненада ама се пак друго е като си направил ремап!
      Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
      Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

От днес съм собственик на ето тези джантета 17ки че с 15ките нещо не хващаше пътя ... гумите са под всякаква критика затова утре като ги боядисам слагам 2 чисто нови и да заспива :D
        Прикачени файлове

Коментар

харесват ми , но им трябват и нови гуми
          Power Under Pressure

Коментар

Днеска ги пребоядисах в черно със сребрист кант купих нови гуми за отпред 205/40/17 а отзаде старите 215/40/17 добре отпред влезнаха без проблем обаче отзаде опират в моста и с 205ците и 215ките и вмомента ми се въртят в главата някфи фланци от ладови дискове защото не ми се иска да пиля моста ... Някой ако е слагал 17ки на Пунто сега е момента да помогне с инфо ...

Коментар

Ако искаш ще ти дам скайпа на вальо той беше със 17" но прави раздувки незнам :D ако искаш пиши ЛС

Коментар

То не е до раздувките , влиза си перфектно джантата но проблема е че е с малко ЕТ и се търка отзаде в подкалниците и моста най - вече ...

Коментар

слагай ладови - са по 5мм някъде , въпроса е колко трябва да отдалечиш ??и май ще минаваш на шпилки само неразбрах защо си избра 2 различни размера
                  Power Under Pressure

Коментар

Задните му гуми май са бонус със джантите ...
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

като можеш метни една снимка да я видим с черните джанти...и ако има някой клипче да я видим как се развихря количката

Коментар

Днеска взех 2 ладови диска изрязахме сърцевината изпилихме ги и станаха перфектни фланци за отзад колата вади убийствен вид но всичко стана на 0,00001 милиметра :D по късно ше кача снимки ...

Коментар

Айде малко снимки от процеса по боядисване капак на клапани и джанти както и правене на фланци или (спейсари) за джантите ... :D С външния вид за сега съм дотук ... Започвам да се занимавам повечко с мотора а налято колата ще се пребоядиса на ново само че с повечко ПЕРЛИИИИ Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                          Прикачени файлове

Коментар

До тук видяното мога да кажа че си най добрия бояджия който съм виждал
                            Power Under Pressure

Коментар

Ако не беше ти да направиш маторя надали щях да я карам ... Смело мога да кажа че ако не беше ти нямаше да карам тази кола отдавна ...

Коментар

Коментар

Working...
                                X