Под сток какво разбираш ? За мен сток означава да отида сега в Тойота примерно и да си купя най-новия Аурис 1.4 примерно и да се возя ... Дори да смениш джанти или каквото и да било колата вече не е сток... Всеки който претендира че колата му е сток и вървяла ужасно много а пък после излиза че колата има хиляди промени откакто е излезла от завод ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днеска ги пребоядисах в черно със сребрист кант купих нови гуми за отпред 205/40/17 а отзаде старите 215/40/17 добре отпред влезнаха без проблем обаче отзаде опират в моста и с 205ците и 215ките и вмомента ми се въртят в главата някфи фланци от ладови дискове защото не ми се иска да пиля моста ... Някой ако е слагал 17ки на Пунто сега е момента да помогне с инфо ...I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
Айде малко снимки от процеса по боядисване капак на клапани и джанти както и правене на фланци или (спейсари) за джантите ... :D С външния вид за сега съм дотук ... Започвам да се занимавам повечко с мотора а налято колата ще се пребоядиса на ново само че с повечко ПЕРЛИИИИ Yellow_Flash_Colorz_PDT_02I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар