s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
WhitePower написа:s00rry написа:lakaicho написа:Чакам отговор от Хеед да ми кажат цена за Cat Cams ако цената прескочи 600 лева ще си поръчам Kent CamГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Ето че дойде ред и на мойто да се научи да бяга за което виновника е Орлин на който искам да благодаря за всичко измъчи се няколко дена с тия пулове ама накрая всичко дойде на място и колата вмомента е просто УЖАС !!!! Като включа 3-та и колата се чуди на коя страна да хване ... Колата не е вървяла така дори като я купих просто мога да кажа едно Голямо ЕВАЛА ...I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
Абе тия Би Ем ДабалЙооО (БМВ) са страшна СЕКТА никога не падат :D Преди 2 часа някъде си седя на ОМВ-то в слатина с един приятел и си лафиме как добре е провървяла колата и прочие... След което дойдоха силни БМВ-та 328 Е36 пуснахме се от летящ защото главния проблем вече са ми гумите колата до 3та върти гуми та както и да е пуснахме се на Б плюс дружба и до 4-та сме заедно и финала вече ми излиза 1 калник отпред ... А според тях са ми направили 10 тира ама тфа е друг въпрос ако имах Хубави летни гуми щях да съм пред 28цата... А това за дали ще сменям Турбото ще го запазя в тайна засега то ще се разчуеI Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
Абе те най-много припадат от всички,ама се пази строго секретно,а като ти направи един калник и после чак на Черни връх са разбрали че са направили нещо.Голфаджийска работа Аз вчера правих старт с А8 4,2л куатро и митсубиши ЕВО9.От Евото паднах с 3 коли,А тоя селяндур с Аудито като видя че тръгнах да му заминавам и ме избута от платното и н е пожела друг старт.
Коментар
-
lakaicho написа:Абе тия Би Ем ДабалЙооО (БМВ) са страшна СЕКТА никога не падат :D Преди 2 часа някъде си седя на ОМВ-то в слатина с един приятел и си лафиме как добре е провървяла колата и прочие... След което дойдоха силни БМВ-та 328 Е36 пуснахме се от летящ защото главния проблем вече са ми гумите колата до 3та върти гуми та както и да е пуснахме се на Б плюс дружба и до 4-та сме заедно и финала вече ми излиза 1 калник отпред ... А според тях са ми направили 10 тира ама тфа е друг въпрос ако имах Хубави летни гуми щях да съм пред 28цата... А това за дали ще сменям Турбото ще го запазя в тайна засега то ще се разчуеСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар