Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    lakaicho написа:
    Чакам отговор от Хеед да ми кажат цена за Cat Cams ако цената прескочи 600 лева ще си поръчам Kent Cam
    да ги порачаш до бг ти идваха някаде на 600 700 лв )
    пайпара е по скъп , достааа
    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
      s00rry написа:
      lakaicho написа:
      Чакам отговор от Хеед да ми кажат цена за Cat Cams ако цената прескочи 600 лева ще си поръчам Kent Cam
      да ги порачаш до бг ти идваха някаде на 600 700 лв )
      пайпара е по скъп , достааа
      аз като проверявах такава цена ми обявиха .., а митака дето замина в чехия малко под тая цена може да може да го достави ) но предпоалгам ще се изисква време за което незнам дали разполагате
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Днеска се здобих с перфектен вал благодарение на Рошауди ... Тези дни я оставям на магьосника да и прави заклинания
        I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Браво,браво,това се иска повече упоритост и финанси и накрая нещата се получават.Какво каза Жоро,ще ходи ли на Сливен?

Коментар

Бъзикнах го за Хондата на Рибата и тои ми вика че се очаква да припадат много... :D

Коментар

ако пак не се счупи
              Power Under Pressure

Коментар

Ето че дойде ред и на мойто да се научи да бяга за което виновника е Орлин на който искам да благодаря за всичко измъчи се няколко дена с тия пулове ама накрая всичко дойде на място и колата вмомента е просто УЖАС !!!! Като включа 3-та и колата се чуди на коя страна да хване ... Колата не е вървяла така дори като я купих просто мога да кажа едно Голямо ЕВАЛА ...

Коментар

ее пипнах малко само тук там
                  Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                    ее пипнах малко само тук там
                    "Тук, там" е важното да знаеш каде е така такаКолега и какво следва сега?
                    4 бири и турбината да свири

Коментар

бе той мислеше некви гт 28 и прочие , ама според мене му мина мерака още повече като и върнахме на колата поне 100 коня демек сега е + 100 от педи да взлезе в бокса
                      Power Under Pressure

Коментар

Абе тия Би Ем ДабалЙооО (БМВ) са страшна СЕКТА никога не падат :D Преди 2 часа някъде си седя на ОМВ-то в слатина с един приятел и си лафиме как добре е провървяла колата и прочие... След което дойдоха силни БМВ-та 328 Е36 пуснахме се от летящ защото главния проблем вече са ми гумите колата до 3та върти гуми та както и да е пуснахме се на Б плюс дружба и до 4-та сме заедно и финала вече ми излиза 1 калник отпред ... А според тях са ми направили 10 тира ама тфа е друг въпрос ако имах Хубави летни гуми щях да съм пред 28цата... А това за дали ще сменям Турбото ще го запазя в тайна засега то ще се разчуе

Коментар

Абе те най-много припадат от всички,ама се пази строго секретно,а като ти направи един калник и после чак на Черни връх са разбрали че са направили нещо.Голфаджийска работа Аз вчера правих старт с А8 4,2л куатро и митсубиши ЕВО9.От Евото паднах с 3 коли,А тоя селяндур с Аудито като видя че тръгнах да му заминавам и ме избута от платното и н е пожела друг старт.

Коментар

lakaicho написа:
                            Абе тия Би Ем ДабалЙооО (БМВ) са страшна СЕКТА никога не падат :D Преди 2 часа някъде си седя на ОМВ-то в слатина с един приятел и си лафиме как добре е провървяла колата и прочие... След което дойдоха силни БМВ-та 328 Е36 пуснахме се от летящ защото главния проблем вече са ми гумите колата до 3та върти гуми та както и да е пуснахме се на Б плюс дружба и до 4-та сме заедно и финала вече ми излиза 1 калник отпред ... А според тях са ми направили 10 тира ама тфа е друг въпрос ако имах Хубави летни гуми щях да съм пред 28цата... А това за дали ще сменям Турбото ще го запазя в тайна засега то ще се разчуе
                            Колега на Сток ли караш?
                            Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
                            Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

тука в софия Сток няма , всички са пипани
                              Power Under Pressure

Коментар

нормално...ние от провинцията малко закъсняваме...то тук май май само аз сам на сток!
                                Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
                                Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

Working...
                                X