днес точно на рожденния ми ден получих страшен подарък ... Колата е като часовник евала и мерси на бате киро от ауто италия колата си надува без проблем няма лаг не гасне не забива пушка e ... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sa6o_gt написа:Принципно не е невъзможно защото тези дебитомери се рециклират, в неговия случай проблема е бил в крачетата на на буксата имало е искривени, човека който му е помогнал ми е близък вчера ми казаPower Under Pressure
Коментар
-
от доста време не бях писал но ето че пак съм тук до днес колата се караше нормално секи ден сичко точно... Казват че един кон преди да умре най много рита еми така стана и с пунтото днеска го счупих от стартове както никога и отивах към баумахх с едно приятелче с една голф 3 абф турбо и по сфетофарите се захапахме 1ва и 2ра и дръпнах с доста голф-а и се чуда как още не ме е минал защото на 3та почва да ме минава и по едно време пунтото почна да прекъсва и загасна а зад мене коли не виждам сичко беше в бял пушек зад мене бях направил стена спрях фурли водата и яко пушек още от грънците ... Казват или турбина или гарнитура на главата ...I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
lakaicho написа:от доста време не бях писал но ето че пак съм тук до днес колата се караше нормално секи ден сичко точно... Казват че един кон преди да умре най много рита еми така стана и с пунтото днеска го счупих от стартове както никога и отивах към баумахх с едно приятелче с една голф 3 абф турбо и по сфетофарите се захапахме 1ва и 2ра и дръпнах с доста голф-а и се чуда как още не ме е минал защото на 3та почва да ме минава и по едно време пунтото почна да прекъсва и загасна а зад мене коли не виждам сичко беше в бял пушек зад мене бях направил стена спрях фурли водата и яко пушек още от грънците ... Казват или турбина или гарнитура на главата ...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
въпроса ако има счупено бутало защо го е счупило - а отговора няй вероятно е в бедната смес иначе по вероятно гарнитура на главата , да си наврял о ринговете в водната риза и от там водата в цилиндровата част и от там в в турбината ще трябва сериозен ремонт за съжаление , а дано няма и други повреди по мотораPower Under Pressure
Коментар
-
значи при нас на един приател с гт , му се случи същото изкара води масла през ауспоха... и пушеше зверски .., замерете компресията да знаеш поне на кой цилиндър ти е метнала буталото не че като го отвориш няма да разбереш ама общовзето в сериозния сектор си натъналГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар