Та къкъв е извода, 210 коня на 1,55бара боост мисля, че тези коне ще са ти добре такаче спокойно можеш да не послушаш Орлин и да си караш с чугуна, гарантирам ти, че се вадят 210-220 коня на 1,5 1,6 бара. Ако има някой на който не му се вярва мога да застана зад думите си и да взема графиката от сопственика на колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sa6o_gt написа:Та къкъв е извода, 210 коня на 1,55бара боост мисля, че тези коне ще са ти добре такаче спокойно можеш да не послушаш Орлин и да си караш с чугуна, гарантирам ти, че се вадят 210-220 коня на 1,5 1,6 бара. Ако има някой на който не му се вярва мога да застана зад думите си и да взема графиката от сопственика на колатаPower Under Pressure
Коментар
-
Ясно е, че е само препоръка не съм казал, че съм против хубавия колектор казах,че може да се спести от него. И защо според теб те испреварвах нагоре, защото ми затапва колектора ли ??? или защото колата ми е по тежка от твоята ??? и дали си бил с 30 или с 50кг. по лек не е важно важното е, че беше по лек и пак те минавах нагоре и за последен път ти казвам, че колата ми вървеше на 1,7 бара а ти ако искаш си се самозаблуждаваи ако искаш, че е била и на 3 бара, сам знаеш,че в един момент се губи смисала от надув особено с заводския колектор, колата спира да вдига коне заради бег прешара и почва да вдига момент само който не е особено нужен
Коментар
-
damga написа:Колеги,Този ГЕПАРДА на коли сашо_гт защо още пише във форума???Мисля че такива хора не трябва да са тук и не трябва да ги толерираме!!!Точно обратното - вън и да не се появяват никога повече!!! Не мога да повярвам че този измамник и крадец пак е на линия
Коментар
-
Е аз ли си продадох колата и после я откраднах, разглобих и взех частите които ми трябват и я зарязах къде беше - в Люлин ли???Крадльо не се излагай повече!Хем си измамник, хем не разбираш, хем те унижиха с по-слаба кола(преди да продадеш/откраднеш твоето Рунто).Справка за унижението - гонката с УайтПауър на околовръсното!
Коментар
-
1912 написа:я кажете и на нас за какво става въпрос че е доста интересно някви крадци тукаобяснетеPower Under Pressure
Коментар
-
sa6o_gt написа:хахаха какво ги пускаш тея линкове бе, не виждам там да крада кола много си зле чесно :ДДДPower Under Pressure
Коментар
-
sa6o_gt написа:айде звънни бе дай ми имена, глупи кажи на кой какво крадено съм продал ??? ти да не мислиш че гт2560 в българия има само едно хахахааха ебаси тапака сиPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар