Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Попринцип си става и на стоковия,но е с много тесни рънъри.Няма да е зле да оплетете един с дебели тръби,само,че и това е доста пара.
    4 бири и турбината да свири

Коментар

От днеска колата е с чисто нови зимнярки на лято стъпва на 17ки направени по същия начин като зимните ето малко снимки останаха ми 2 прага да си намеря и да налепя фолиото и колата е приключена от към външен вид ...
      Прикачени файлове
      I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

е па какво да кажа все едно тази кола вече съм я виждал опрай си кулера че седи много грозно на една страна
        Power Under Pressure

Коментар

Мен ме кефи, даже много - стои изчистена и стегната, предната броня някакси .... незнам сякаш не бе за нея ... евала колега
          Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
          Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Честно казано повече ми харесваше до като беше още в Хаn4еТо т.е. в първоначалният си вид.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Много такива идентични пунтовци има вече... Стоковата предна броня много схлупена ми седи :] Важното е теб да те кефи разбира се!
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Колата е станала много добре, но повече щеше да и върви ако беше цялата бяла. Поздрави!

Коментар

Не е зле, но за мен лайсните на броните са излишни съвсем различно щеше да е ако ги няма

Коментар

скоро колега ще си имаш по бързо братче
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

да не би да искаш тфа с лепенката на капака да го правиш бяло ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                      Прикачени файлове

Коментар

ь

Евала красавица

Коментар

мн мн крависа изглежда... прозорците мислиш ли да ги затамняваш .. ?

Коментар

да ше ги затъмнявам всичките но от 3 дена съм с 39.5 температура ме е тръшнал някакъф грип и немога и праговете да си боядисам ... надявам се че в събота ше боядисам праговете ше ги сложа и ше налепа фолиото и пак ше я нащракам

Коментар

lakaicho написа:
                              да ше ги затъмнявам всичките но от 3 дена съм с 39.5 температура ме е тръшнал някакъф грип и немога и праговете да си боядисам ... надявам се че в събота ше боядисам праговете ше ги сложа и ше налепа фолиото и пак ше я нащракам
                              чакаме чакаме с нетърпение , да видим крайния резултат , но мисля че ще е много добър ! колко ти излезна боята ако не е тайна ?

Коментар

колеги искам да питам някои по запознат да ми каже за една турбина td05 и още 2 цифри след това ма не ги запомних казаха ми че е от ево 8 с табелка ми я дават на много добри пари ... Та първия ми въпрос турбината лагерна ли е ? Ще стане ли на пунтото с какув фланец е ?

Коментар

Working...
                                X