Здравейте всички нов съм във форума . Преди да купя пунтото карах опел астра 2000 16в турбо но катастрофирах и ми се наложи да си взема нова кола когато един приятел ми предложи Фиaт Пунто 1.4 ГТ което наскоро беше взел от колегата Хаn4еТо от форума . Доста се замислих защото колата на външен вид беше малко PK тунинг но пък за сметка на това технически колата беше изрядна като часовник и ми хареса че тръгваше доста приятно ...Така се реших и го купих след което на същата вечер няма и 3 часа след като взех колата един пичага реши да спре във вратата ми и естественно вратата беше на дъвка прагът се беше сгънал на вътре . Бях доста отчаян в този момент но хората са казали всяко зло за добро така и така не ми харесваше цвета на колата взех си една врата и се почна промяната ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е тя вече няма нищо общо с първоначалния си вид.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
при мен стана така че първо боядисах и сега следва смяна цвят в талона но аз така или иначе още не съм я прехфърлил на мое име така че сега при прехфърлянето ще сменя и цвета ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 между другото някой ако има 2 прага нормалните за пунто ГТ да свирка че само те ми останахаI Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
Честито колега за новата придобивка Возил съм се веднъж в колата преди да попадне в твойте ръце, наистина е приятно ускорението.Гледам, че си махнал предната броня и си сложил стокова такава, нищо ли не става от старата броня ??Успех по нататък с проекта и като затопли времето ще се радваме да дойдеш да видим красавицата на живо на някоя от срещите :Dpunto HGT
Коментар
-
Старата брония доста ме дразнеше защото стесняваше колата а колкото до coolera да доста е дразнещо че е там но така я Bзех колата за сега няма да го местя защото до някой друг месец ше слагам по голяма турбина и напрао ше сложа малко по голям cooler и ще стои там където трябваI Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар