ти беше с ИХИ то до колкото знам колата от преди това , иначе Т25 ца добре ще и дойде , , ако не ти се купува ГТ25ХХа сутрин като запалиш изпушва ли или само като позагре и какъв е пушека бял или син ( до пловдив ако си ходил си издухал всякакви гадости от генерацията)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бившето Punto на Хаn4еTо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
С Ихи-то съм да , сутрин като запаля няма проблеми колата си работи добре равномерно но от време на време не е постоянно като загрее и пропушва по малко и после спира ... А колкото до турбината ще ми се колата нагоре да върви а не само ниските както е вмомента и нагоре тъпче...I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
lakaicho написа:С Ихи-то съм да , сутрин като запаля няма проблеми колата си работи добре равномерно но от време на време не е постоянно като загрее и пропушва по малко и после спира ... А колкото до турбината ще ми се колата нагоре да върви а не само ниските както е вмомента и нагоре тъпче...Power Under Pressure
Коментар
-
Слагай по-голяма турбина ГТ25 или ГТ28 такмо в по-ниските няма да има налягане и да ти харчи излишно...мойто е ИХИ много е малко и умалява бързо..при мене ми почва от 2200 и нещо зависи колко газ давам но е кофти да се кара така аз сам твърдо за по-голямо турбо може да трагва по-късно но като дойде налягането поне държи и не умалява ..твето тръгваше от 3200 ако не се лъжа отдавна съм се возил на тоя пунтак...още тогава не изригваше тъпчеше наистина на високите....а за пушенето си го имаше като се покара колата известно време в буст и след това като я оставиш на място да поработи пушеше леко..не мисля че е фатално турбото е ревизирано
Коментар
-
lakaicho написа:Да така е колега наистина много тъпче напрао почвам да се отчаивам незнам вече каде да ходя да я гледат колата не върви въобще като за тези коне ...
Коментар
-
biser_as написа:lakaicho написа:Да така е колега наистина много тъпче напрао почвам да се отчаивам незнам вече каде да ходя да я гледат колата не върви въобще като за тези коне ...Power Under Pressure
Коментар
-
DogForLife написа:biser_as написа:WhitePower написа:Има , ама не се казва Дино а ОрлинPower Under Pressure
Коментар
-
lakaicho написа:Ето една графика от предишния собственик на колата за колегата Biser_as понеже питаш как трябва да върви според мен колата ми ... Се си мисля че трябва да върви при положение че всичко по главата е направено както трябва ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар