Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Та къкъв е извода, 210 коня на 1,55бара боост мисля, че тези коне ще са ти добре такаче спокойно можеш да не послушаш Орлин и да си караш с чугуна, гарантирам ти, че се вадят 210-220 коня на 1,5 1,6 бара. Ако има някой на който не му се вярва мога да застана зад думите си и да взема графиката от сопственика на колата

Коментар

sa6o_gt написа:
      Та къкъв е извода, 210 коня на 1,55бара боост мисля, че тези коне ще са ти добре такаче спокойно можеш да не послушаш Орлин и да си караш с чугуна, гарантирам ти, че се вадят 210-220 коня на 1,5 1,6 бара. Ако има някой на който не му се вярва мога да застана зад думите си и да взема графиката от сопственика на колата
      карайте си лагерниците с чугиня и не ме слушайте ,какво са 2000 лева А Сашо факта е ,че ти никога не си ГТ с голяма турбина с тръбен колектор за да сравниш резултатите , а аз съм и има огромна разлика - турбината тръгва 600-700 оборота по рано и не се затапва в високите обороти гонката между нас е живото доказателсво как с мерцедеса на турбините на 2 бара почти се равнява на много по малка турбина и то на 1.4 вади си сам изводите и не се оправдавай с тези 30 килограма разлика щото и двамата знаем ,че не са те причината за резулатата само дето единия не иска да го признаеи разликата е огромна , дори и при гонките всеки ме убеждаваше ,че моята кола се кара на 2 бара защото се чувала турбината от към ауспуха , ако разбирате закакъв тип звук говоряе да ама не отидох да ми замерят бустметъра щото никой не ми вярваше и се оказа верен , всеки сам си избира кое и как да се направимоето е препоръка само
      Power Under Pressure

Коментар

Колеги,Този ГЕПАРДА на коли сашо_гт защо още пише във форума???Мисля че такива хора не трябва да са тук и не трябва да ги толерираме!!!Точно обратното - вън и да не се появяват никога повече!!! Не мога да повярвам че този измамник и крадец пак е на линия

Коментар

Ясно е, че е само препоръка не съм казал, че съм против хубавия колектор казах,че може да се спести от него. И защо според теб те испреварвах нагоре, защото ми затапва колектора ли ??? или защото колата ми е по тежка от твоята ??? и дали си бил с 30 или с 50кг. по лек не е важно важното е, че беше по лек и пак те минавах нагоре и за последен път ти казвам, че колата ми вървеше на 1,7 бара а ти ако искаш си се самозаблуждаваи ако искаш, че е била и на 3 бара, сам знаеш,че в един момент се губи смисала от надув особено с заводския колектор, колата спира да вдига коне заради бег прешара и почва да вдига момент само който не е особено нужен

Коментар

damga написа:
            Колеги,Този ГЕПАРДА на коли сашо_гт защо още пише във форума???Мисля че такива хора не трябва да са тук и не трябва да ги толерираме!!!Точно обратното - вън и да не се появяват никога повече!!! Не мога да повярвам че този измамник и крадец пак е на линия
            Я се скрий па ти бе мишок хахахааа много си смешен чесно, ти ли мислиш да ми казваш каде да пиша и каде не, я ми кажи хахахаххаааКолега, достатъчно е да натиснеш бутона "Докладвай", вместо да отговаряш, защото така си просиш наказание във форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Е аз ли си продадох колата и после я откраднах, разглобих и взех частите които ми трябват и я зарязах къде беше - в Люлин ли???Крадльо не се излагай повече!Хем си измамник, хем не разбираш, хем те унижиха с по-слаба кола(преди да продадеш/откраднеш твоето Рунто).Справка за унижението - гонката с УайтПауър на околовръсното!

Коментар

я кажете и на нас за какво става въпрос че е доста интересно някви крадци тукаобяснете
                alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
                  я кажете и на нас за какво става въпрос че е доста интересно някви крадци тукаобяснете
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60165&highlight=Ето го и опарения нов собсвеникhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...5&highlight=и ето го ефекта , след намесата на стария собсвеникпросто ми е чудно с каква наглост трябва да се появиш пак , там дето си се ......
                  Power Under Pressure

Коментар

хахаха какво ги пускаш тея линкове бе, не виждам там да крада кола много си зле чесно :ДДД

Коментар

sa6o_gt написа:
                      хахаха какво ги пускаш тея линкове бе, не виждам там да крада кола много си зле чесно :ДДД
                      Аз съм Зле , али продавах крадената ГТ2560Р от твоята кола и да се обяснявам по скайпа и да скалъпвам некви измишлиотини и ти се смея какви ги дръбкаш да започвам ли , гумите , джантите , ....не е коректно единсвено аз да го казвам това и да говоря от името на мой приятели , който са купили части от тебе който са свалени от пунтото седи си мирно и не лай много , щото ако бях аз на мястото на Мимчо , нямаше да се отървеш толкова лесно факт е едно , видяли са те , след това ти продаваше частите , доказано многократно от купувачите който купиха от тебе така ,че тука можеш да отричаш но истината е една открадна си бившата кола и я разколачи , заряза е и продаде частите не ме карай да званя на новите им собсвеници
                      Power Under Pressure

Коментар

айде звънни бе дай ми имена, глупи кажи на кой какво крадено съм продал ??? ти да не мислиш че гт2560 в българия има само едно хахахааха ебаси тапака си

Коментар

sa6o_gt написа:
                          айде звънни бе дай ми имена, глупи кажи на кой какво крадено съм продал ??? ти да не мислиш че гт2560 в българия има само едно хахахааха ебаси тапака си
                          Не съм тъп , току що се обадих на новия собсвеник на джантите мм добре си продал джантите , ама новия собсвеник пак ги е продал Няма лъжа няма измама . това е истината колкото и да те боли , вече си дамгосан с името "крадец".аз няма какво да добавя ,а ти ако искаш ангел се искарай и се бори да влезеш в рая , но няма как да стане поне в този живот
                          Power Under Pressure

Коментар

лелееее я ми кажи кои джанти съм продал и на кой точно и ти как позна, че са крадени бе идиот като не си ги виждал, и между другото еди приател каза, че много би искал МОДЕРИРАНО с теб да му кажа ли каде живееш хахахахаа

Коментар

и също мисля, че ако имаш нещо към мен не е тва начина да насираш темите на хората

Коментар

Много съжалявам за вас, ама ако имате нещо лично да си казвате - ползвайте скайп, ЛС и други. Ако някой има конкретни доказателства за нещо - отива с тях в полицията и това е! Починете си малко, наистина, моля!Предупрежденията ви са за 1 година, защото не ви е за първи път

Коментар

Working...
                                X