Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бившето Punto на Хаn4еTо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

факт обаче е че колат мърка като котенце
    Power Under Pressure

Коментар

Колеги не е ли много ,на предни колела на пунто 200+ ?

Коментар

bubo1213 написа:
        Колеги не е ли много ,на предни колела на пунто 200+ ?
        Идеално е
        Power Under Pressure

Коментар

Колата си еба майката нещо въобще неможе да откине и прекъсва и се едно не работи на 4 -ри цилиндъра чуват се странни шумове от по средата няма грам сила , като загрее държи ниско налягане на маслото 0.8 - 1 макс казаха ми че трябва поне 2.6 да държи ... и другото което е казаха ми че най - вероятно е счупила бутало ...
          I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
            Колата си еба майката нещо въобще неможе да откине и прекъсва и се едно не работи на 4 -ри цилиндъра чуват се странни шумове от по средата няма грам сила , като загрее държи ниско налягане на маслото 0.8 - 1 макс казаха ми че трябва поне 2.6 да държи ... и другото което е казаха ми че най - вероятно е счупила бутало ...
            измери компресията и ще разбереш.., колега какво стана с ремонта нали отваряхте там правихте ..., да не би нещо да са сбъркали при затварянето ?
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Звучи на лагериии
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Според мен са лагери ... А ремонта преди беше основно по главата

Коментар

Вмомента колата пука и гърми през филтъра а другото което е замерихме компресия на 3ти цилиндър излиза 6.5 ...

Коментар

За детонациите от колекторите говори много за дебитомер,поне от личен опит.Никакви ниски обороти,никаква сила във високите прекъсване и пукане на бедни смеси

Коментар

Всичко идва от това че не послушах Орлин и не смених разпределителния вал на време а сега вече незнам...

Коментар

Добре то се видя че ще си купувам чисто нов вал дайте идея от каде мога да си закупя спортен разпределителен вал че в Хеед още немогат да ми дадат цена а и ще е с поръчка ...

Коментар

От всякаде ще е с поръчка...мисля ,че Орлин знае от каде да поръчаш пайпър, ако искаш такъв вал разбира се.
                          4 бири и турбината да свири

Коментар

lakaicho написа:
                            Добре то се видя че ще си купувам чисто нов вал дайте идея от каде мога да си закупя спортен разпределителен вал че в Хеед още немогат да ми дадат цена а и ще е с поръчка ...
                            брат има вариант но незнам каква ще е крайната цена ) имам един приател в чужбина който може да вземе )

Коментар

Чакам отговор от Хеед да ми кажат цена за Cat Cams ако цената прескочи 600 лева ще си поръчам Kent Cam

Коментар

lakaicho написа:
                                Чакам отговор от Хеед да ми кажат цена за Cat Cams ако цената прескочи 600 лева ще си поръчам Kent Cam
                                да ги порачаш до бг ти идваха някаде на 600 700 лв )

Коментар

Working...
                                X