Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дросел на генерацията

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

няколко снимки на творбата днес ))
    Прикачени файлове
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

и клипчето ама ще има Реплей щото несе чува много много... http://tinypic.com/player.php?v=1zptx6u&s=7Росене: неставаш за фотограф хаахахах на снимките изглежда все едно ще духа към купето ама в интерес на истината в бързината збърках прорезите и стана една нее за разправяне... ще има преработки то се е видяло....

Коментар

То като слушам звука май си си шумен и без клапата, ти с каква генерация си?Иначе как усешташ колата като отвори на 0.7 клапата по бързичка ли е колата от колкото без клапата или само по шумна има ли осезаема разлика?

Коментар

Браво JacK`DanielS.Пробвай да си поиграеш с пружината на геита,за да видиш на какво налягане е наи добре.Да попитам и аз има ли няква разлика от сега и преди?

Коментар

хихи само аз ли не рабирам но за какво ти е дросел при тази огромна генерация дето я имаш ??? или викаш за спорта за разлика според мене може дамо да си внуши че има , така като гледам генерацията ти е Ф60 някъде , при това права ,Момчета и да смените униформата , не може С BMW Power екипи , фиати да прайте
            Power Under Pressure

Коментар

май няма значение че има голяма генерация, 1000% има голяма разлика, моята генерация е на 55 вътрешно и като отвия ламбдата ми духа отстрани на колата повече, отколкото отзад :D Бях чел че някакъв пичага с много силно турбо БМВ отчел на диното разлика от 50-тина коня между права генерация 76 и някаква тръба под/през калника.
              тежък е животът лек...

Коментар

ами според мен има малка разлика имам чувството че като отвори клапата ускорението е по добро от преди... според мен има разлика! може ида си внушавам незнам ето клипче топло топло (само звук де) щото го снимах докато карам из града http://www.vbox7.com/play:a95c27bf Орлине: това имаше в магазина за работмо облеко брат какво да направя ако имаше да пише Фиат нямаше да се замисля дори и по тънко да е

Коментар

Ще взема да ви поръчам едни GT fen club
                  Power Under Pressure

Коментар

Има и вариант с ел моторче мисля че в сумита го продаваха
                    NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

spirit76 написа:
                      Има и вариант с ел моторче мисля че в сумита го продаваха
                      да има такъв вариянт но каде ще сложиш копчето? като кик на газта или някаде ръчно да го активираш? или ? има вариянт с ел копче ама влияещо се от налягането... вариянти бол, но тоя начин с гейта е най подходящт и лесен....

Коментар

Working...
                      X