Искам да попитам как да си направя дросел на генерацията?Мисля,че имаше едно браво с такава клапа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дросел на генерацията
Collapse
X
-
Ето какво сатворих днес за около час: няма да го монтирам на 90градуса а ще е на около 30-40 (ще е бещо като "Y") Гейта ми е малко по изнесен но така е по добре защото е пластмасов и дане стане проблем... диаметара на дросела е 57мм надявам се че ще върши работа и клипче http://www.vbox7.com/play:9824cad6
Коментар
-
WhitePower написа:оооодааааа много добре е станало , сега остава и да му намериш място , вземи закриви малко накрайника да духа на долу , да не прав иначе ще изгори нещо
Коментар
-
Ее колега идеално си се справил Ако питаш мен трябва да е от 0.2 - 0.3 боост да се отваря, за да олеснява пълненето по нагоре като премахнеш гърнетата по веригата.Аз съм готов да закупя едно такова и за мойта кола веднага, така че ако можеш да ми направиш и на мен драсни ми на ЛС да се разберем
Коментар
-
[quote="JacK`DanielS"]Ето какво сатворих днес за около час: няма да го монтирам на 90градуса а ще е на около 30-40 (ще е бещо като "Y") Гейта ми е малко по изнесен но така е по добре защото е пластмасов и дане стане проблем... диаметара на дросела е 57мм надявам се че ще върши работа Дросела от какво е?
Коментар
-
като гледам от някоя атмосферка те и на италянките двулитровките са там някъде около 58 - 60 mmне съм сигурен но на 155 2.0 8В е доста голям дросела и е с фланци в двата края , та лесно може станене съм много сигурен но принципно идеята май на това е хем колата да е тиха с стокова генерация , хем като и се даде гас , да бръмчи яко има и още едно решение - апендикса ( така наречен ) запушена тръба заварена в края на генеразцията с определелена дължинаи големинаедин вид резонатор гасене с противозвук , енакъв по големина но обратен по посокаPower Under Pressure
Коментар
-
Дросела е от БМВ Е39 3.0 бензин... монтирах го днес и да ви кажа съм доволен... самоче отваря на 0.7-0.8 на по малко неиска защото гейта е с твърда пружина... трябва да мисля нещо... но според мен на това налягане е добре... имам клипче и снимки ама оператора ми неми ги е пратил все още по късно ще кача...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар