Ровейки из нет-а попаднах на няколко снимки на седичите със преден лип спойлер Чудя се фабричен ли е или е ’’подобрение’’ ? На самата броня имам някакви жлебове.....но никога не е имала нищо там от както е в семейството.Питането ми е има ли фабричен такъв и ако да от къде може да се набави?http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=41580 тук го има
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преден LIP спойлер за седичи?
Collapse
X
-
_power_ написа:Все пак поне да ме насочите къде да го търся?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Мерси за идеята, но няма да се поставя нищо по тази кола, което не е оригинално за нея Не е неизменна част от бронята (както халогените) по тази логика мисля че е отделна частSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
borkoi написа:това просто е гума и аз като си купих бронята го имаше и се държи с видия с ларинка, махнах го защото бе скъсана на няколко места пък и опира в бордюр или нещо нискоа и без него типото е ниско може само втора употреба да намеришSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар