Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И аз съм с фиатец най-накрая :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм с фиатец най-накрая :)

След толкова много размишления най-накрая се спрях на браво 1.6 16 и съм доволен от това което си купих радвам се поне че има спортно окачване и спортен филтър и се чудя дали да не направя още някои подобрения... ако имате някакви идеи
    Fiat Bravo 1.6 16V

Re: И аз съм с фиатец най-накрая

DR_Dimitrov написа:
    След толкова много размишления най-накрая се спрях на браво 1.6 16 и съм доволен от това което си купих радвам се поне че има спортно окачване и спортен филтър и се чудя дали да не направя още някои подобрения... ако имате някакви идеи
    Добре дошъл в сектата!!! и да ти е честита и със здраве да си я караш!!!ам сега остава да сложиш една права генерация със резoнаторно и крайно гърне... това е най безболезнения начин след време махаш тоя мотор слагаш 2.0 16VT и тогава вече влизаш като главния герой във филма :D :D :D

Коментар

много безаварйни километри колега
      Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

Честито колега и със здраве да си го ползваш Може да му направиш една спортна генерация :P
        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Благодаря колеги.Идеята с 2.0 16 е много добра,но ще ми трябват сериозни финанси.Между другото имам втори двигател за който нямам докоменти ама ще видим какво може да се измисли.За сега мисля да му стегна външния вид и ако мога едни прагчета да си сложа(оригиналните прагове на браво),ще го боядисам на два цвята се пак трябва да ме познават навсякаде.Чудя се дали да не сложа и едни колектори 4 2 1 като за начало,ако успея да намеря ...
          Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

и аз като тебе имам браво 1,6 и го взех със спортно окачване и филтър.след това му сложих прави тръби на мястото на катализатора сложих резонаторно гърне и след това само едно крайно.сложих му прагове от ХГТ,след това презацепихме разпределителните валове с 40 градуса назад и дадохме 5 градуса закъснение на центровката и сложих ксенонови фарове.сега съм с 15-ки,а за напролет плановете са 16-ки + абартов пакет.Добре дошъл и от мен в сектата и със здраве да си караш количката и много да те радва.Ето 2 снимки от мен може да ти хрумне нещо.ПОЗДРАВИ!!!
            Прикачени файлове
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Супер е бравото колега 1.6 няма грешка

Коментар

ivailo rachev написа:
                и аз като тебе имам браво 1,6 и го взех със спортно окачване и филтър.след това му сложих прави тръби на мястото на катализатора сложих резонаторно гърне и след това само едно крайно.сложих му прагове от ХГТ,след това презацепихме разпределителните валове с 40 градуса назад и дадохме 5 градуса закъснение на центровката и сложих ксенонови фарове.сега съм с 15-ки,а за напролет плановете са 16-ки + абартов пакет.Добре дошъл и от мен в сектата и със здраве да си караш количката и много да те радва.Ето 2 снимки от мен може да ти хрумне нещо.ПОЗДРАВИ!!!
                колега я раздухай за презацепването
                фиат мареа 103 понита
                спринтер 122 понита
                пасат с 90 умрели понита

Коментар

ами презацепват се само разпределителните валове малко назад и аз не знам точно какво става,но си го обяснявам че клапаните отварят по-рано и от там се постига повечко вървене,но след като ми го направиха определено има разлика,нека ако има някой по-компетентен да каже нещо повече.
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Честито колега и със здраве да си го караш.
                    Vremeto e Pari.

Коментар

дайте някои сайт за body kit,че имам някои идеи за колицата ми
                      Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Честито колега . Да си я караш с здраве и мн БЕЗаварийни километри ти желая и..Чичко гоогле знае всичко ;п , ама поразрови се из форума може и да намериш нещо ( за боди кит ) .
                        Punto Power ! 2011

Коментар

Working...
                        X