След толкова много размишления най-накрая се спрях на браво 1.6 16 и съм доволен от това което си купих радвам се поне че има спортно окачване и спортен филтър и се чудя дали да не направя още някои подобрения... ако имате някакви идеи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз съм с фиатец най-накрая :)
Collapse
X
-
Re: И аз съм с фиатец най-накрая
DR_Dimitrov написа:След толкова много размишления най-накрая се спрях на браво 1.6 16 и съм доволен от това което си купих радвам се поне че има спортно окачване и спортен филтър и се чудя дали да не направя още някои подобрения... ако имате някакви идеи
-
Благодаря колеги.Идеята с 2.0 16 е много добра,но ще ми трябват сериозни финанси.Между другото имам втори двигател за който нямам докоменти ама ще видим какво може да се измисли.За сега мисля да му стегна външния вид и ако мога едни прагчета да си сложа(оригиналните прагове на браво),ще го боядисам на два цвята се пак трябва да ме познават навсякаде.Чудя се дали да не сложа и едни колектори 4 2 1 като за начало,ако успея да намеря ...Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
и аз като тебе имам браво 1,6 и го взех със спортно окачване и филтър.след това му сложих прави тръби на мястото на катализатора сложих резонаторно гърне и след това само едно крайно.сложих му прагове от ХГТ,след това презацепихме разпределителните валове с 40 градуса назад и дадохме 5 градуса закъснение на центровката и сложих ксенонови фарове.сега съм с 15-ки,а за напролет плановете са 16-ки + абартов пакет.Добре дошъл и от мен в сектата и със здраве да си караш количката и много да те радва.Ето 2 снимки от мен може да ти хрумне нещо.ПОЗДРАВИ!!!Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:и аз като тебе имам браво 1,6 и го взех със спортно окачване и филтър.след това му сложих прави тръби на мястото на катализатора сложих резонаторно гърне и след това само едно крайно.сложих му прагове от ХГТ,след това презацепихме разпределителните валове с 40 градуса назад и дадохме 5 градуса закъснение на центровката и сложих ксенонови фарове.сега съм с 15-ки,а за напролет плановете са 16-ки + абартов пакет.Добре дошъл и от мен в сектата и със здраве да си караш количката и много да те радва.Ето 2 снимки от мен може да ти хрумне нещо.ПОЗДРАВИ!!!фиат мареа 103 понита
спринтер 122 понита
пасат с 90 умрели понита
Коментар
-
ами презацепват се само разпределителните валове малко назад и аз не знам точно какво става,но си го обяснявам че клапаните отварят по-рано и от там се постига повечко вървене,но след като ми го направиха определено има разлика,нека ако има някой по-компетентен да каже нещо повече.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар